0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Kong tennisballen met belletje voor katten

Productomschrijving
Kong Kat Tennisballen met belletje Kong Active kattenspeelgoed bevordert gezonde lichaamsbeweging en stimuleert de natuurlijke instincten van je kat om te achtervolgen, jagen en vangen. Waarom zouden alleen honden plezier mogen maken? Kong Tennisballen voor katten zijn gemaakt van niet-schurend vilt en zijn onschadelijk voor de tanden bij het spel...

Kong Kat Tennisballen met belletje

Kong Active kattenspeelgoed bevordert gezonde lichaamsbeweging en stimuleert de natuurlijke instincten van je kat om te achtervolgen, jagen en vangen. Waarom zouden alleen honden plezier mogen maken? Kong Tennisballen voor katten zijn gemaakt van niet-schurend vilt en zijn onschadelijk voor de tanden bij het spelen. Katten kunnen het inwendige belletje niet weerstaan waardoor binnenkatten gestimuleerd worden om te bewegen.

  • Inwendig belletje zorgt voor een onweerstaanbaar geluid
  • Het niet-schurende vilt is onschadelijk voor de tanden
  • Zet aan tot actief spelen


Kleur: paars, groen en blauw
Afmeting: 4x4x4 cm

Productspecificaties

Artikelnummer
4957
EAN
035585334066

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken