0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Kong HandiPod Launch Refill - Navulling met 60 poepzakjes en één tennisbal

Productomschrijving
Deze handige set bevat vier rollen duurzame 60 hondenpoepzakjes die op de launcher passen, plus een extra bal! De bal is ontworpen voor lange afstanden en duurzaamheid, dus ook na vele jaren nog leuk om te apporteren. Deze set bevat 4 rollen duurzame poepzakjes voor een totaal van 60 zakjes en een extra bal voor de HandiPod Launch werpstok. De zwa...

Deze handige set bevat vier rollen duurzame 60 hondenpoepzakjes die op de launcher passen, plus een extra bal! De bal is ontworpen voor lange afstanden en duurzaamheid, dus ook na vele jaren nog leuk om te apporteren.

Deze set bevat 4 rollen duurzame poepzakjes voor een totaal van 60 zakjes en een extra bal voor de HandiPod Launch werpstok. De zwaardere bal maakt langere worpen mogelijk om de hond te vermaken en in beweging te houden. 

Productspecificaties

Artikelnummer
8330
EAN
5060302404161

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken