Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

PetSafe® Fishbowl Cat Feeder Toy - Kattenspeelgoed voor traktatie of voer - Stimuleert en houdt katten actief - Slowbowl

PetSafe® Fishbowl Cat Feeder Toy - Kattenspeelgoed voor traktatie of voer - Stimuleert en houdt katten actief - Slowbowl Vergroten PetSafe® Fishbowl Cat Feeder Toy - Kattenspeelgoed voor traktatie of voer - Stimuleert en houdt katten actief - Slowbowl Vergroten PetSafe® Fishbowl Cat Feeder Toy - Kattenspeelgoed voor traktatie of voer - Stimuleert en houdt katten actief - Slowbowl Vergroten PetSafe® Fishbowl Cat Feeder Toy - Kattenspeelgoed voor traktatie of voer - Stimuleert en houdt katten actief - Slowbowl Vergroten PetSafe® Fishbowl Cat Feeder Toy - Kattenspeelgoed voor traktatie of voer - Stimuleert en houdt katten actief - Slowbowl Vergroten

Luna’s Shop

PetSafe® Fishbowl Cat Feeder Toy - Kattenspeelgoed voor traktatie of voer - Stimuleert en houdt katten actief - Slowbowl

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

PetSafe® Fishbowl Cat Feeder Toy

Deze kattenspeelgoed vissenkom kan voor traktaties en als voerbak voor katten worden gebruikt. De kattenbrokjes of snacks zitten in de vissenkom en katten kunnen deze er met hun pootjes uitvissen. De vissenkom schommelt verleidelijk, zodat jouw kat(ten) gestimuleerd en actief blijven!

De PetSafe-kattenspeeltjes die brokjes en snoepjes uitdelen, zijn ontwikkeld om katten van alle leeftijden bezig en actief te houden en te stimuleren. Tover een maaltijd om in speelplezier!

De PetSafe® Fishbowl Cat Feeder Toy geeft katten van alle leeftijden een stimulerende en lonende speelervaring. Je kat kan de lekkernijen of brokjes die je in de vissenkom legt zien, ruiken en aanraken en ze moet de puzzel oplossen om ze eruit te krijgen! Gemaakt van duurzaam high-impact plastic met een verzwaarde basis om kantelen te voorkomen.

Bevat genoeg brokjes om een hele maaltijd te voeden en ideaal om te gebruiken als slow-bowl of slowfeeder bij katten die te snel eten. Jouw huisdier verdient het beste. Vertrouw op PetSafe om jouw huisdier gezond, veilig en gelukkig te houden.

Stimulerend spel

Jouw kat kan de lekkernijen of brokjes die je in de vissenkom plaatst zien, ruiken en aanraken en ze moet de puzzel oplossen om ze eruit te krijgen; perfect voor katten van alle leeftijden!

Duurzame constructie

Gemaakt van duurzaam high-impact plastic met een verzwaarde basis om kantelen te voorkomen

Grote capaciteit

Bevat genoeg brokjes om een hele maaltijd te voeden.

Gemakkelijk te wassen

Vaatwasmachinebestendig, alleen in het bovenrek.

Suggesties van Luna