facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Kattenmand van Papier Vergroten Kattenmand van Papier Vergroten Kattenmand van Papier Vergroten Kattenmand van Papier Vergroten Kattenmand van Papier Vergroten Kattenmand van Papier Vergroten Kattenmand van Papier Vergroten Kattenmand van Papier Vergroten Kattenmand van Papier Vergroten Kattenmand van Papier Vergroten

Luna’s Shop

Kattenmand van Papier

Maak je keuze

29,95 Vriendenprijs: 23,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Katten hebben de neiging om altijd een manier te vinden om de meest unieke plekken in huis te vinden en ze om te toveren tot hun favoriete slaapplek. Dit unieke concept van District 70 maakt het zoeken veel makkelijker en zorgt ervoor dat jouw kat voorzien is van maximaal comfort. Deze stijlvolle kattenmand in de vorm van een zak is een echte eyecatcher in huis. Verwen jouw kat met deze PAPER kattenmand die perfect past bij ieder interieur. De PAPER kattenmand is verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren: donkergrijs, bruin, lichtgrijs en cognac. 

Perfect voor een heerlijk dutje
Heb je een kat die zich graag verstopt of beschermd wilt liggen? De PAPER kattenmand wordt dan ongetwijfeld de favoriete slaapplek van jouw kat. De PAPER kattenmand is gemaakt in een cirkelvormig ontwerp, dat de natuurlijke slaaphouding van een kat volgt. Het is een ideale plek voor katten die ervan houden om zich op te krullen. Heb je een kat die houdt van privacy? De hoge randen bieden extra bescherming en geborgenheid om een heerlijk dutje te doen, maar geven ook de mogelijkheid aan jouw kat om onopvallend alles in de gaten te houden.

In de PAPER kattenmand kan jouw kat lekker beschut luieren op een heerlijk zacht kussentje. De binnenkant van de PAPER is dus extra comfortabel en jouw kat is verzekerd van een goede slaapplek! 

  • De favoriete slaapplek van jouw kat
  • Cirkelvormige mand met hoge randen biedt extra bescherming en privacy
  • Past perfect bij elk modern interieur
  • Bijgeleverd zacht kussentje kan met de hand worden gewassen met een mild reinigingsmiddel
  • Beschikbaar in 4 kleuren: donkergrijs, bruin, lichtgrijs & cognac
  • Geschikt voor grote katten
  • Afmetingen: 40 x 40 x 25 cm

Suggesties van Luna