facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Vilt Kattenhuis van Merino Wol Vergroten Vilt Kattenhuis van Merino Wol Vergroten Vilt Kattenhuis van Merino Wol Vergroten Vilt Kattenhuis van Merino Wol Vergroten Vilt Kattenhuis van Merino Wol Vergroten Vilt Kattenhuis van Merino Wol Vergroten Vilt Kattenhuis van Merino Wol Vergroten Vilt Kattenhuis van Merino Wol Vergroten Vilt Kattenhuis van Merino Wol Vergroten

Luna’s Shop

Vilt Kattenhuis van Merino Wol

Maak je keuze

Vriendenprijs: 59,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Op zoek naar een kattenhuis dat net zo uniek is als jouw kat? Het Kivikis kattenhuis is handgemaakt van natuurlijk hand gevilt merino wol.

Omdat de Kivikis kattenhuizen handgemaakt worden, is elk kattenhuis uniek. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: bruin, grijs en wit. Het vilten kattenhuis is beschikbaar in één maat, geschikt voor katten van 4 tot 8 kilo.

Afmetingen:
Lengte: 43/46cm
Breedte: 36/39cm
Hoogte: 27/30cm
Opening: diameter 17/18cm

De kattenhuizen zijn handgemaakt. Wat elk kattenhuis uniek maakt, de hier bovengenoemde afmetingen zijn een indicatie. Het product wat  kan hiervan afwijken. 

Onderhoud instructies:

Wol is van nature zelfreinigend, het is dus ook maar zeer zelden nodig om het kattenhuis echt te wassen. In principe volstaat het om af en toe het vuil en de stof af te vegen met een schone doek.

Suggesties van Luna