facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Leuke Kattenmand en Kattenhuis in Blauw en Grijs Vergroten Leuke Kattenmand en Kattenhuis in Blauw en Grijs Vergroten Leuke Kattenmand en Kattenhuis in Blauw en Grijs Vergroten Leuke Kattenmand en Kattenhuis in Blauw en Grijs Vergroten Leuke Kattenmand en Kattenhuis in Blauw en Grijs Vergroten Leuke Kattenmand en Kattenhuis in Blauw en Grijs Vergroten Leuke Kattenmand en Kattenhuis in Blauw en Grijs Vergroten Leuke Kattenmand en Kattenhuis in Blauw en Grijs Vergroten Leuke Kattenmand en Kattenhuis in Blauw en Grijs Vergroten

Luna’s Shop

Leuke Kattenmand en Kattenhuis in Blauw en Grijs

Maak je keuze

59,95 Vriendenprijs: 17,95

Binnenkort weer op voorraad

Informatie

Ben je op zoek naar een leuk kattenhuis voor jouw kat en tegelijkertijd een ware eyecatcher in jouw interieur dan is dit kattenhuis van 51 Degrees North echt wat voor jou! In een handomdraai maak je van dit kattenhuis een leuke kattenmand dus 2 voor de prijs van 1!

Een warme en comfortabele Kattenmand uit de Nautic Collectie. Een ware eyecatcher! Ook geschikt voor grote katten en verkrijgbaar in donker blauw en licht grijs

Alle hoezen van deze kattenhuizen zijn afneembaar en wasbaar op 30 graden.

Deze leuke kattenhuizen zijn geschikt voor alle soorten katten, waaronder ook de grotere rassen zoals de Maine Coon en Noorse Boskat. Ook is het kattenhuis perfect geschikt als geboortenest vanwege de grote en het beschermende karakter.

Maten: 45 x 45 x 42 cm

 

 

5/5

Bianca 27-04-2018 14:32

Succes! Woody, een bijzonder kieskeurige kater heeft dit kattenhuis geaccepteerd als slaapvertrek!

5/5

Ron, Esmee en Pebbles 09-03-2018 21:00

Al een poosje op zoek geweest naar een echt mooie kattenmand en nu eindelijk geslaagd bij M&L. Superleuk dat het van kattenhuis naar mand veranderd kan worden. In de winter heerlijk beschut in het huisje en zomers misschien lekkerder in het mandje.

Suggesties van Luna