facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Speciale shampoos & verzorgingsproducten voor katten

Filter resultaten

Daarom kies je voor ons:

  • Gratis retourneren
  • Persoonlijke Service
  • Snelle bezorging
  • Gratis bezorgd v.a. 49,-

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort artikel

  • 1 - 4 van 4

  • 1 - 4 van 4

Verzorging van de kattenvacht is net als bij honden van groot belang. Regelmatig kammen, wassen en borstelen houdt je kat gezond en fitaal. Bovendien levert een goede verzorging van de kattenvacht ook jou veel voordelen op. Je kat zal minder verharen, blijft fris ruiken en ziet er bovendien gezond en glanzend uit. Max&Luna hebben de beste verzorgingsproducten voor de kattenvacht geselecteerd. Hierbij kun je denken aan een speciale, milde shampoo voor katten en een verzorgingsspray voor de kattenvacht.  

Het is van belang om je kat altijd eerst even voorzichtig te borstelen voordat je gaat wassen. De meeste katten houden niet zo van water. Daarom biedt Max&Luna een speciale droogshampoo voor katten. Deze shampoo hoeft niet te worden uitgespoeld. Dit scheelt veel stress bij je kat en bespaart jou een paar scherpe nagels in je arm!

Gebruik na het wassen altijd een handdoek om je kat voorzichtig droog te deppen. Laat je kat nooit aan de lucht drogen, anders droogt je kat te langzaam op en gaat hij alsnog ruiken. Na het wassen kun je gebruik maken van de speciale verzorgingsspray. Vanwege de vitamens in dit product blijft de vacht van je kat extra gezond. 

Bij Max&Luna vind je alleen de beste verzorgingsproducten voor katten van Animology. Heb je vragen over de droogshampoo of een ander verzorgingsproduct voor je kat? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice