facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

De leukste, trendy en meest uitdagende speeltjes voor jouw kat of kitten!

Filter resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort artikel

  • 1 - 24 van 25

  • 1 - 24 van 25

Behalve urenlang luieren in de zon, zijn de meeste katten gek op klimmen, klauteren en spelen. Vooral uitdagende kattenspeeltjes of speeltjes gevuld met kattenkruid zullen jouw kat of kitten vele uren speelplezier geven. Luna heeft de leukste en meest uitdagende kattenspeeltjes uitgezocht, waarmee jouw kat of kitten zich nooit meer hoeft te vervelen. 

Spelen, klimmen en rennen houdt je kat of kitten gezond, stimuleert het natuurlijke jacht instinct en gaat verveling tegen. Dat voorkomt vervolgens weer schade aan je bank of andere meubels. 

Speelgoed voor Kittens

Je kitten is natuurlijk extra actief en daarom zorg je natuurlijk voor leuke kitten spelletjes. Hierdoor gaat de aandacht ook af van je meubels en zal je kitten zich uren vermaken. Er is ook speelgoed verkrijgbaar die je in de magnetron kan opwarmen waardoor je kitten zich sneller thuis zal voelen omdat de warmte hem/ haar herinnert aan een warm nestje.

Krabspeelgoed

Katten krabben om hun nagels sterk en gezond te houden. De producten van Petstages zijn speciaal ontwikkeld voor katten die graag ergens hun nagels in zetten. Op die manier wordt ook het oerinstinct van binnenkatten op natuurlijke wijze gestimuleerd. De producten van Yeowww! zijn gevuld met kattenkruid (catnip) en zodoende onweerstaanbaar voor iedere kat!

Interactief Kattenspeelgoed

Interactieve en uitdagende speeltjes gaan verveling tegen. De interactieve speeltjes van Frolicat met laserlampje zijn uitgerust met een automatische modus. Op die manier wordt het speelgoed gedurende de dag op onverwachte momenten ingeschakeld, zodat je kat de gehele dag vermaakt wordt.   

Met de speciaal door Luna geselecteerde leuke en uitdagende kattenspeeltjes hoeft jouw kat zich nooit meer te vervelen!