0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Stevige knuffel voor kleine honden met Jumbo Pieper - Outward Hound Invincibles - Chicky Geel / Penguin Blauw of Puppy Bruin

Productomschrijving
Stevig knuffeltje voor kleine honden. De Outward Hound Invincibles zijn gemaakt van twee lagen materiaal en een Jumbo pieper. Dit schattige, knuffelbare en duurzame speelgoed is speciaal ontwikkeld om je pup of kleine hond lang bezig te houden. De Invincibles hondenknuffel in het kort: Extra sterke binnenvoering Geen vulling betekent geen romm...

Stevig knuffeltje voor kleine honden. De Outward Hound Invincibles zijn gemaakt van twee lagen materiaal en een Jumbo pieper. Dit schattige, knuffelbare en duurzame speelgoed is speciaal ontwikkeld om je pup of kleine hond lang bezig te houden.

De Invincibles hondenknuffel in het kort:

  • Extra sterke binnenvoering
  • Geen vulling betekent geen rommel
  • Verstevigde dubbel gestikte naden
  • Verkrijgbaar in drie verschillende stijlen
  • Grootte: 14 x 10 cm

Geen rommel op de vloer

Geen enkele hondenknuffel is onverwoestbaar ook niet de Outward Hound Invincibles. Maar dit speelgoed laat geen pluche vulling achter op de vloer als het kapot gebeten wordt. Laat geen speelgoed achter bij huisdieren zonder toezicht. Verwijder en vervang speelgoed indien beschadigd. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn, dan raden we kauwspeelgoed aan.

Productspecificaties

Artikelnummer
5172
SKU
OHINVINCXS
EAN
700603678056
Artikel
Outward Hound Invincibles

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
  • 5 / 5
    Gepost door: willemein van den heuvel op 27 Februari 2023

    een geweldig product

Schrijf je eigen review

Recent bekeken