Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Imby Insect-based Introductiepakket - Medium of Mini - Compleet en Hypoallergeen - Ovengebakken brokjes voor zeer hoge acceptatie - Inclusief 1 zakje Skin & Coat en 1 zakje Snooze & Sleep snacks

Imby Insect-based Introductiepakket - Medium of Mini - Compleet en Hypoallergeen - Ovengebakken brokjes voor zeer hoge acceptatie - Inclusief 1 zakje Skin & Coat en 1 zakje Snooze & Sleep snacks Vergroten Imby Insect-based Introductiepakket - Medium of Mini - Compleet en Hypoallergeen - Ovengebakken brokjes voor zeer hoge acceptatie - Inclusief 1 zakje Skin & Coat en 1 zakje Snooze & Sleep snacks Vergroten

Max’s Shop

Imby Insect-based Introductiepakket - Medium of Mini - Compleet en Hypoallergeen - Ovengebakken brokjes voor zeer hoge acceptatie - Inclusief 1 zakje Skin & Coat en 1 zakje Snooze & Sleep snacks

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Elke dag een heerlijke maaltijd CO2-neutraal hondenvoer? Het is zover! Dit recept op basis van natuurlijke ingrediënten is gemaakt met insectenpoeder afkomstig van de larven van meelwormen. Het barst van voedzame eiwitten en bevat naakte haver, zoete aardappelen en rijst. Maar dat is niet alles. Er zitten ook fruit en groenten in met antioxiderende werking. Dankzij de erwten, broccoli, bosbessen, veenbessen en spinazie, zal je hond binnenkort beter in vorm zijn dan Popeye!

Lijkt dit je wat en wil je Imby insect-based droogvoer eens uitproberen? Ter introductie koop je nu een Imby proefpakket* met droogvoer en snacks ter waarde van €26,97 voor slechts €8,99. Wees er op tijd bij, want op = op!

* Eén introductiepakket per klant.

Introductiepakket Mini

Dit proefpakket voor pups of honden tot 10 kg bevat 1 zak Mini insect-based droogvoer 1.5kg, 1 zakje snacks Skin & Coat en 1 zakje snacks Snooze & Sleep.

Introductiepakket Medium 

Dit proefpakket voor honden vanaf 10 kilo bevat 1 zak Medium insect-based droogvoer 1.5kg, 1 zakje snacks Skin & Coat en 1 zakje snacks Snooze & Sleep.

Eigenschappen van Imby Insect-based hondenbrokken:

 • Compleet & hypoallergeen
 • Heerlijke voeding met insect eiwitten en gezonde groenten voor elke levensfase
 • Met ovengebakken brokjes, voor een zeer hoge acceptatie
 • Diervriendelijker aangezien het niet bewerkt is en er geen antibiotica gebruikt wordt. Dit staat in schril contrast met vlees en vis dat vaak vervuild is.

Fit en gezond, zonder vlees voor de hond?

Wist je dat meer dan 10% van alle honden kampt met een allergie? Dit wordt vaak veroorzaakt door dierlijke eiwitten, zoals rundvlees, kip of zuivel. Lees meer in ons blog: Fit en gezond, zonder vlees voor de hond?

Overstappen op Imby

Aangezien honden het liefst een constant eetpatroon volgen, is het belangrijk om de tijd te nemen om over te schakelen naar een nieuwe voeding. Imby raadt aan hun voeding stap voor stap in de hondenkom te mengen met het vorige merk, zodat de hond even kan wennen:

Dag 1-3: Honden zijn gewoontedieren, je moet ze tijd geven voor een verandering in hun dieet. Op de eerste dag, mix je 10% van de Imby voeding met 90% van de oude brokken. Indien je hond goed reageert, kan je elke dag de Imby dosis met 10% verhogen

Dag 4-6: Vanaf dag 4, mag je 40% van de Imby voeding mengen met 60% van de vorige receptuur

Dag 7-9: Smullen van het nieuwe! Vanaf dag 7 mag je 75% Imby voeding toedienen. Onze planeet begint er al gezonder uit te zien!

Dag 10: Het is zover! Vanaf dag 10 mag je volledig overschakelen op de Imby voeding. Goed voor je hond en de planeet. Ay caramba!

CO2 neutraal

Imby is het eerste merk dierenvoeding dat volledig CO2 neutraal opereert! Dit doen ze door het maken van de juiste keuzes op het vlak van ingrediënten, bereiding, verpakking en distributie. De minimale, resterende uitstoot compenseert Imby ruimschoots via ‘carbon offsetting’ en door het planten van bomen in lokale gemeenschappen. Zo investeren ze in nieuwe bossen in België en Nederland, die helpen om het klimaat te beschermen en onze biodiversiteit te bewaren.

Lokaal geproduceerd

Door te produceren in België en Nederland, beperkt Imby de uitstoot van transport. Bovendien vinden zij het ook belangrijk om de lokale samenleving te ondersteunen en hier nieuwe werkgelegenheid te creëren.

100% recyclebare verpakking

De verpakkingen van Imby bestaat uit mono-plastic: dit is 100% recyclebaar en volledig circulair. Sommige merken hondenvoer verkopen hun voeding in papieren zakken. Dat ziet er misschien ambachtelijk en duurzaam uit, maar het bevat vaak een plastic laagje aan de binnenkant waardoor deze zakken niet meer te recycleren zijn. Mono-plastic is daarom een stuk duurzamer.

Imby

Bij Imby staan kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid centraal in zorgvuldig samengestelde en verrukkelijke recepten om je hond mee te verwennen.

Suggesties van Max