facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Interactief Krabspeelgoed van Karton Vergroten Interactief Krabspeelgoed van Karton Vergroten Interactief Krabspeelgoed van Karton Vergroten Interactief Krabspeelgoed van Karton Vergroten Interactief Krabspeelgoed van Karton Vergroten Interactief Krabspeelgoed van Karton Vergroten Interactief Krabspeelgoed van Karton Vergroten Interactief Krabspeelgoed van Karton Vergroten Interactief Krabspeelgoed van Karton Vergroten Interactief Krabspeelgoed van Karton Vergroten

Luna’s Shop

Interactief Krabspeelgoed van Karton

Maak je keuze

Vriendenprijs: 9,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Stel je voor dat je dagenlang binnenshuis doorbrengt wanneer je van nature dol bent op jagen. Natuurlijk is slapen erg fijn, maar hoe zit het met de uren waarop jouw kat wakker is? In tegenstelling tot buitenkatten, hebben binnenkatten beperkte entertainment en bewegingsmogelijkheden. De SPY is speciaal ontworpen om het jachtinstinct van binnenkatten te stimuleren! Wedden dat jouw viervoeter hier blij van wordt?

Multifunctioneel speelgoed
Het draait rond, maakt geluid en het is gemaakt van karton, kortom de SPY heeft alle ingrediënten voor jouw kat om de hele dag vermaakt te worden. Katten zijn gek op balletjes om mee te spelen, vooral als deze ook nog rinkelen! Het balletje is gevuld met een rinkelend belletje waar jouw kat urenlang speelplezier aan zal beleven. Door jouw kat het balletje vooruit te laten duwen en er achteraan te laten gaan, stimuleer je bovendien ook zijn jachtinstinct. Als jouw kat even geen zin heeft om te spelen, dan kan hij altijd nog zijn nagels scherpen aan het golfkarton bovenop.

Bevordert behendigheid
Interactief kattenspeelgoed zoals de SPY is erg belangrijk voor binnenkatten en katten die voor een langere tijd alleen moeten zijn. Het zorgt ervoor dat ze zich de hele dag bezig kunnen houden en zich niet snel zullen vervelen. Daarnaast bevordert het ook de behendigheid van jouw kat doordat hij het balletje constant vooruit moeten duwen en erachter aan moet gaan.

Perfect cadeau voor katten
Op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw kat? Zoek niet verder want de SPY is ook een cadeau voor jou. Jouw kat krijgt nieuw krabspeelgoed terwijl jij ervoor zorgt dat ze niet meer aan jouw meubels krabben. Klinkt dat niet als de ideale win-win situatie?

  • Actief speelgoed voor kitten
  • Langdurig speelplezier
  • Bevat één balletje met belletje om jouw kat te vermaken
  • Ideaal cadeau voor jouw kat
  • Afmeting: 35 x 35 x 6 cm
  • Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart & wit
  • Verkrijgbaar in verschillende vormen

5/5

Pien 27-06-2019 09:20

Onze kat krijgt er geen genoeg van, echt super leuk om ze bezig te zien met dit krabspeelgoed van District 70.

5/5

Saskia 08-04-2019 15:06

Dit product is nog een stuk groter en zwaarder dan je van alleen karton zou verwachten. Onze kat is er al uren zoet mee en heeft het spelen inmiddels in z'n dagelijkse routine meegenomen, nadat ie gegeten heeft:)

Suggesties van Luna