0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Imby Insect-based droogvoer Medium - Voor middelgrote honden - Compleet en Hypoallergeen - Ovengebakken brokjes voor zeer hoge acceptatie - Verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg

Productomschrijving
Elke dag een heerlijke maaltijd CO2-neutraal hondenvoer? Het is zover! Dit recept op basis van natuurlijke ingrediënten is gemaakt met insectpoeder afkomstig van de larven van meelwormen. Het barst van voedzame eiwitten en bevat naakte haver, zoete aardappelen en rijst. Maar dat is niet alles. We voegen ook fruit en groenten toe met antioxiderende...

Elke dag een heerlijke maaltijd CO2-neutraal hondenvoer? Het is zover! Dit recept op basis van natuurlijke ingrediënten is gemaakt met insectpoeder afkomstig van de larven van meelwormen. Het barst van voedzame eiwitten en bevat naakte haver, zoete aardappelen en rijst. Maar dat is niet alles. We voegen ook fruit en groenten toe met antioxiderende werking. Dankzij onze erwten, broccoli, bosbessen, veenbessen en spinazie, zal je viervoeter binnenkort beter in vorm zijn dan Popeye!

Imby Insect-based droogvoer voor honden - Medium

 • Medium: voor middelgrote honden tussen 10-30 kg
 • Compleet & hypoallergeen
 • Heerlijke voeding met insect eiwitten en gezonde groenten voor elke levensfase
 • Met ovengebakken brokjes, voor een zeer hoge acceptatie
 • Diervriendelijker aangezien het niet bewerkt is en er geen antibiotica gebruikt wordt. Dit staat in schril contrast met vlees en vis dat vaak vervuild is.

Hypoallergeen & compleet

Imby’s Insect-based droogvoer Medium is een complete en hypoallergene voeding voor je hond. Dierlijke eiwitten zijn de voornaamste oorzaak van voedselintoleranties bij honden en insectenproteïne is een perfecte vervanger: het is hypoallergeen en bevat alle 10 essentiële aminozuren die een hond nodig heeft, met een enorm hoog eiwitgehalte van 70% (ter vergelijking, kipfilet zit rond de 25%). Daarnaast is het zeer licht verteerbaar, wat extra prettig is voor de spijsvertering.

Drie verschillende soorten brokjes

De receptuur van Imby’s insect-based droogvoer is heerlijk gevarieerd door een mix van drie verschillende brokken, elk met een eigen receptuur en smaak. Eén daarvan wordt bereid met olijfolie, oregano en tijm dat vervolgens op lage temperatuur in de oven wordt gebakken. Dit zorgt voor een onweerstaanbare smaak, wat resulteert in een zeer hoge acceptatie.

Naast de ovengebakken brokjes zijn de vierkante brokjes de eiwit brokjes: deze kleinere brokjes hebben een hoge eiwitconcentratie en zie je vaker terug in de puppy of mini zakken en minder in de zakken voor de maxi of seniorhond. 

Daarnaast bevatten de ronde brokjes meer vezels door extra toevoeging van pompoen. Dit bevordert de spijsvertering. Je vindt deze brokken vaker terug in de de maxi en senior zakken. 

Overstappen op Imby

Aangezien honden het liefst een constant eetpatroon volgen, is het belangrijk om de tijd te nemen om over te schakelen naar een nieuwe voeding. Imby raadt aan hun voeding stap voor stap in de hondenkom te mengen met het vorige merk, zodat de hond even kan wennen:

Dag 1-3: Honden zijn gewoontedieren, je moet ze tijd geven voor een verandering in hun dieet. Op de eerste dag, mix je 10% van de Imby voeding met 90% van de oude brokken. Indien je hond goed reageert, kan je elke dag de Imby dosis met 10% verhogen

Dag 4-6: Vanaf dag 4, mag je 40% van de Imby voeding mengen met 60% van de vorige receptuur

Dag 7-9: Smullen van het nieuwe! Vanaf dag 7 mag je 75% Imby voeding toedienen. Onze planeet begint er al gezonder uit te zien!

Dag 10: Het is zover! Vanaf dag 10 mag je volledig overschakelen op de Imby voeding. Goed voor je hond en de planeet. Ay caramba!

Samenstelling Insect-based Medium

Insect 16% (gedroogd insecteneiwit 12%, insectenolie 4%), naakte haver, zoete aardappel, doperwten, witte rijst, maïsgluten, koolzaadolie, gedroogde bietenpulp, gedroogde biergist, erwten proteïne, mineralen, gedroogde pompoen, olijfolie, gedroogde cichorei, MOS (mannan-oligosacchariden), gedroogde tijm (0,1%), gedroogde marjolein (0,1%), gedroogde oregano (0,1%), gedroogde peterselie (0,1%), gedroogde salie (0,1%), gedroogde brandnetel (0,1%), gedroogde broccoli (0,05%), gedroogde spinazie (0,05%), gedroogde tomaten (0,05%), gedroogde veenbessen (0,05%), gedroogde blauwe bessen (0,05%), glucosamine hydrochloride (0,01%), chondroïtinesulfaat (0,01%), omega-3 (0,6%)  omega-6 (2,3%).

CO2 neutraal

Imby is het eerste merk dierenvoeding dat volledig CO2 neutraal opereert! Dit doen ze door het maken van de juiste keuzes op het vlak van ingrediënten, bereiding, verpakking en distributie. De minimale, resterende uitstoot compenseert Imby ruimschoots via ‘carbon offsetting’ en door het planten van bomen in lokale gemeenschappen. Zo investeren ze in nieuwe bossen in België en Nederland, die helpen om het klimaat te beschermen en onze biodiversiteit te bewaren.

Lokaal geproduceerd

Door te produceren in België en Nederland, beperkt Imby de uitstoot van transport. Bovendien vinden zij het ook belangrijk om de lokale samenleving te ondersteunen en hier nieuwe werkgelegenheid te creëren.

100% recyclebare verpakking

De verpakkingen van Imby bestaat uit mono-plastic: dit is 100% recyclebaar en volledig circulair. Sommige merken hondenvoer verkopen hun voeding in papieren zakken. Dat ziet er misschien ambachtelijk en duurzaam uit, maar het bevat vaak een plastic laagje aan de binnenkant waardoor deze zakken niet meer te recycleren zijn. Mono-plastic is daarom een stuk duurzamer.

Imby

Bij Imby staan kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid centraal in zorgvuldig samengestelde en verrukkelijke recepten om je hond mee te verwennen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6815
EAN
5430002662008

Reviews

4.8 / 5Gebaseerd op 5 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Carla op 3 November 2023

  Tommy is er dòl op!!!

  ...

  Tommy is er dòl op!!!

  • +Tommy vindt het heerlijk en de bestelling was er snel
 • 5 / 5
  Gepost door: Serge Molendam op 18 September 2023
  Mijn Labrador doet het goed op deze voeding. Mooie vacht en altijd snelle levering van Max & Luna. Trouwe klant!
 • 5 / 5
  Gepost door: ozai op 24 April 2023

  Our dog, Marta loves this food (Imby Insect-Based Dry Dog Food). Fast delivery and very good service from Max & Luna,...

  Our dog, Marta loves this food (Imby Insect-Based Dry Dog Food). Fast delivery and very good service from Max & Luna,

  • +CO2-neutral
  • +insect-based
Schrijf je eigen review

Recent bekeken