0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Imby Insect-based droogvoer voor Puppy´s - Compleet en Hypoallergeen - Ovengebakken brokjes voor zeer hoge acceptatie - Verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg

Productomschrijving
Elke dag een heerlijke maaltijd CO2-neutraal hondenvoer? Het is zover! Dit recept op basis van natuurlijke ingrediënten is gemaakt met insectenpoeder afkomstig van de larven van meelwormen. Het barst van voedzame eiwitten en bevat naakte haver, zoete aardappelen en rijst. Maar dat is niet alles. We voegen ook fruit en groenten toe met antioxideren...

Elke dag een heerlijke maaltijd CO2-neutraal hondenvoer? Het is zover! Dit recept op basis van natuurlijke ingrediënten is gemaakt met insectenpoeder afkomstig van de larven van meelwormen. Het barst van voedzame eiwitten en bevat naakte haver, zoete aardappelen en rijst. Maar dat is niet alles. We voegen ook fruit en groenten toe met antioxiderende werking. Dankzij onze erwten, broccoli, bosbessen, veenbessen en spinazie, zal je pup binnenkort beter in vorm zijn dan Popeye!

Imby Insect-based droogvoer voor Puppy´s

  • Puppy: Afgestemd op de voedingsbehoefte van opgroeiende honden
  • Compleet & hypoallergeen
  • Heerlijke voeding met insect eiwitten en gezonde groenten voor elke levensfase
  • Met ovengebakken brokjes, voor een zeer hoge acceptatie
  • Diervriendelijker aangezien het niet bewerkt is en er geen antibiotica gebruikt wordt. Dit staat in schril contrast met vlees en vis dat vaak vervuild is.

Hypoallergeen & compleet

Imby’s Insect-based droogvoer Puppy is een complete en hypoallergene voeding voor je pup: met een kleinere brok en hoog in proteïne om de groei te ondersteunen. Dierlijke eiwitten zijn de voornaamste oorzaak van voedselintoleranties bij honden en insectenproteïne is een perfecte vervanger: het is hypoallergeen en bevat alle 10 essentiële aminozuren die een hond nodig heeft, met een enorm hoog eiwitgehalte van 70% (ter vergelijking, kipfilet zit rond de 25%). Daarnaast is het zeer licht verteerbaar, wat extra prettig is voor de spijsvertering.

Twee verschillende soorten brokjes

De receptuur van Imby’s insect-based droogvoer voor puppy's is heerlijk gevarieerd door een mix van twee verschillende brokken, elk met een eigen receptuur en smaak. Eén daarvan wordt bereid met olijfolie, oregano en tijm dat vervolgens op lage temperatuur in de oven wordt gebakken. Dit zorgt voor een onweerstaanbare smaak, wat resulteert in een zeer hoge acceptatie.

Naast de ovengebakken brokjes zijn de vierkante brokjes de eiwit brokjes: deze kleinere brokjes hebben een hoge eiwitconcentratie en zie je vaker terug in de puppy of mini zakken en minder in de zakken voor de maxi of seniorhond. 

Overstappen op Imby

Aangezien honden het liefst een constant eetpatroon volgen, is het belangrijk om de tijd te nemen om over te schakelen naar een nieuwe voeding. Imby raadt aan hun voeding stap voor stap in de hondenkom te mengen met het vorige merk, zodat de hond even kan wennen:

Dag 1-3: Honden zijn gewoontedieren, je moet ze tijd geven voor een verandering in hun dieet. Op de eerste dag, mix je 10% van de Imby voeding met 90% van de oude brokken. Indien je hond goed reageert, kan je elke dag de Imby dosis met 10% verhogen

Dag 4-6: Vanaf dag 4, mag je 40% van de Imby voeding mengen met 60% van de vorige receptuur

Dag 7-9: Smullen van het nieuwe! Vanaf dag 7 mag je 75% Imby voeding toedienen. Onze planeet begint er al gezonder uit te zien!

Dag 10: Het is zover! Vanaf dag 10 mag je volledig overschakelen op de Imby voeding. Goed voor je hond en de planeet. Ay caramba!

Samenstelling Insect-based Puppy

Insect 25% (gedroogd insecteneiwit 19%, insectenolie 6%), zoete aardappel, naakte haver, witte rijst, doperwten, maïsgluten, koolzaadolie, gedroogde bietenpulp, mineralen, gedroogde biergist, erwten proteïne, gedroogde cichorei, MOS (mannan-oligosacchariden), gedroogde tijm (0,1%), gedroogde marjolein (0,1%), gedroogde oregano (0,1%), gedroogde peterselie (0,1%), gedroogde salie (0,1%), gedroogde brandnetel (0,1%), gedroogde broccoli (0,1%), gedroogde spinazie (0,1%), gedroogde tomaten (0,1%), gedroogde veenbessen (0,05%), gedroogde blauwe bessen (0,05%), glucosamine hydrochloride (0,01%), chondroïtinesulfaat (0,01%), omega-3 (0,8%), omega-6 (2,3%). 

CO2 neutraal

Imby is het eerste merk dierenvoeding dat volledig CO2 neutraal opereert! Dit doen ze door het maken van de juiste keuzes op het vlak van ingrediënten, bereiding, verpakking en distributie. De minimale, resterende uitstoot compenseert Imby ruimschoots via ‘carbon offsetting’ en door het planten van bomen in lokale gemeenschappen. Zo investeren ze in nieuwe bossen in België en Nederland, die helpen om het klimaat te beschermen en onze biodiversiteit te bewaren.

Lokaal geproduceerd

Door te produceren in België en Nederland, beperkt Imby de uitstoot van transport. Bovendien vinden zij het ook belangrijk om de lokale samenleving te ondersteunen en hier nieuwe werkgelegenheid te creëren.

100% recyclebare verpakking

De verpakkingen van Imby bestaat uit mono-plastic: dit is 100% recyclebaar en volledig circulair. Sommige merken hondenvoer verkopen hun voeding in papieren zakken. Dat ziet er misschien ambachtelijk en duurzaam uit, maar het bevat vaak een plastic laagje aan de binnenkant waardoor deze zakken niet meer te recycleren zijn. Mono-plastic is daarom een stuk duurzamer.

Imby

Bij Imby staan kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid centraal in zorgvuldig samengestelde en verrukkelijke recepten om je hond mee te verwennen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6813
EAN
5430002662084

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
  • 5 / 5
    Gepost door: Michelle op 10 Februari 2022
    Mijn hondje vindt het voer heel erg lekker en eet het in 1x op. Ook is zijn ontlasting niet meer dun. Het eiwit percentage is precies goed voor goed puppy voer! Ik kan dit voer aanraden, tip voor de kieskeurige eters !
Schrijf je eigen review

Recent bekeken