0
0

Imby Bite & Breath - Plantaardige Dental hondensnack - Voor een gezond gebit - 100% Vegan - Inhoud 100 gram

Productomschrijving
Trakteer je hond elke ochtend op een klein knabbeltje – beperkt in formaat en calorieën – voor een frisse start en een al even frisse adem. Naast verse munt voegt Imby ook peterselie toe om het tandvlees te beschermen en het gebit te versterken. De gekartelde vorm? Die helpt om tandplak te verwijderen. Dankzij een 100% plantaardige receptuur v...

Trakteer je hond elke ochtend op een klein knabbeltje – beperkt in formaat en calorieën – voor een frisse start en een al even frisse adem. Naast verse munt voegt Imby ook peterselie toe om het tandvlees te beschermen en het gebit te versterken. De gekartelde vorm? Die helpt om tandplak te verwijderen. Dankzij een 100% plantaardige receptuur verkleint Imby de CO2 uitstoot, voor een schonere wereld. 

Imby Bite & Breath - Plantaardige dental snack voor honden

 • 100% plantaardige snack (vegan!)
 • Ondersteunt de mondhygiëne en helpt de tanden gezond te houden
 • Helpt tegen tandplak
 • Geeft een frisse adem door de toevoeging van munt en peterselie
 • Een zakje bevat minstens 40 koekjes

En verder:

 • Imby opereert volledig CO2 neutraal
 • Lokaal geproduceerd
 • 100% recyclebare verpakking

Geen vlees of vis

100% vegan: geen intensieve veeteelt of visserij, maar wél duurzaam geteelde, plantaardige ingrediënten. Minder CO2, meer liefde voor de planeet.

Samenstelling

Plantaardige bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, munt (2%), peterselie (2%), mineralen (inclusief 0,6% natriumhexametafosfaat).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (15%), ruw vet (1,5%), ruwe as (4%), ruwe celstof (2%), vochtigheid (20%).

Kleine dental snacks

Conventionele dental sticks zijn vaak erg lang en kunnen soms moeilijk dienen als snack tussendoor. Daarom kiest Imby er bewust voor om ze korter te maken zodat ze ook kunnen gebruikt worden als trainingssnack. Deze kleine dental sticks wordt geproduceerd op basis van munt en peterselie, en kan gebruikt worden om de mondhygiëne te verbeteren alsook om een frisse adem te behalen.

CO2 neutraal

Imby is het eerste merk dierenvoeding dat volledig CO2 neutraal opereert! Dit doen ze door het maken van de juiste keuzes op het vlak van ingrediënten, bereiding, verpakking en distributie. De minimale, resterende uitstoot compenseert Imby ruimschoots via ‘carbon offsetting’ en door het planten van bomen in lokale gemeenschappen. Zo investeren ze in nieuwe bossen in België en Nederland, die helpen om het klimaat te beschermen en onze biodiversiteit te bewaren.

Lokaal geproduceerd

Door te produceren in België en Nederland, beperkt Imby de uitstoot van transport. Bovendien vinden zij het ook belangrijk om de lokale samenleving te ondersteunen en hier nieuwe werkgelegenheid te creëren.

100% recyclebare verpakking

De verpakkingen van Imby bestaat uit mono-plastic: dit is 100% recyclebaar en volledig circulair. Sommige merken hondenvoer verkopen hun voeding in papieren zakken. Dat ziet er misschien ambachtelijk en duurzaam uit, maar het bevat vaak een plastic laagje aan de binnenkant waardoor deze zakken niet meer te recycleren zijn. Mono-plastic is daarom een stuk duurzamer.

Imby

Bij Imby staan kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid centraal in zorgvuldig samengestelde en verrukkelijke recepten om je hond mee te verwennen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6827
EAN
5430002662060
Artikel
Imby Bite & Breath
Inhoud
100 gram (minstens 40 koekjes)

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 7 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Vannessa op 22 September 2023

  Top !

 • 5 / 5
  Gepost door: Bruynooghe carine op 27 Augustus 2023

  Hondjes zijn er zot van !

 • 5 / 5
  Gepost door: Ann Peeters op 22 Juni 2023

  Mijn hondjes zijn superblij met deze snoepjes!
  Eigenlijk met alle 3 de varianten: ook met de "slaapkoekjes" en de "cat...

  Mijn hondjes zijn superblij met deze snoepjes! Eigenlijk met alle 3 de varianten: ook met de "slaapkoekjes" en de "catwalk koekjes"

  • +Erg geliefd bij de hondjes
  • -Prijzig
Schrijf je eigen review

Recent bekeken