0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

HuggleHounds Rope Knottie Monkey - Hondenspeelgoed gemaakt van natuurlijke materialen - Trekspel - Geschikt voor grote honden - Aap - Maat L of XL

Productomschrijving
De HuggleHound Rope Knotties zijn sterke hondenspeeltjes gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, hennep, leer en een vulling van kokosvezel. Het materiaal is geverfd met natuurlijke kleurstoffen. Elk speeltje is met de hand geknoopt. Doordat er geen piepers in zitten, kan je hond naar hartenlust spelen zonder herrie. De hoofd, handen en vo...

De HuggleHound Rope Knotties zijn sterke hondenspeeltjes gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, hennep, leer en een vulling van kokosvezel. Het materiaal is geverfd met natuurlijke kleurstoffen. Elk speeltje is met de hand geknoopt. Doordat er geen piepers in zitten, kan je hond naar hartenlust spelen zonder herrie.

De hoofd, handen en voeten van deze vrolijke aap zijn van natuurlijk leer en de vulling voor het hoofd is van kokosvezel.

Eigenschappen van de HuggleHounds Rope Knottie Monkey:

 • Model: Aap
 • Handgeknoopt
 • Gemaakt van natuurlijke materialen
 • Geverfd met natuurlijke kleurstoffen
 • Touw diameter: 16 mm
 • Afmetingen: maat L 43cm, maat XL 73 cm

Ideaal voor trekspel

De Hugglehound Rope knotties is leuk hondenspeelgoed en het zorgt er spelenderwijs voor dat de tanden van je hond gereinigd worden. Deze aap gemaakt van handgeknoopt touw is zeer geschikt voor trekspel met je hond. Een trekspel is een spel waarbij zowel de hond als jij als eigenaar het speeltje ieder aan een kant vasthoudt en er aan trekt. Om te voorkomen dat de hond je in de handen bijt is het verstandig om te kiezen voor trekspeelgoed waarbij de afstand tussen je handen en de hondenbek groot genoeg is.

De Knottie Aap is perfect voor trekspel. Dit speelgoed zorgt voor voldoende afstand tussen de bek van de hond en je handen en zo blijft samen trekken ook leuk. 

Spelen met je hond heeft alleen maar voordelen, je kunt ze mentaal uitdagen maar het bevordert ook de band met je hond.

Drie modellen en twee maten

De Hugglehound Rope knotties zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen: aap, konijn en eend. Alle modellen zijn verkrijgbaar in de maten L of XL. Maat large is geschikt voor kleine tot middelgrote honden, maat XL is geschikt voor grote honden.

Geen kauwspeelgoed

Dit hondenspeelgoed is geen kauwspeelgoed. We raden altijd aan om dit speelgoed nooit zonder toezicht te geven. Als jouw hond een sloper is, dan raden we sterke kauwbotten aan van Nylabone of West Paw.

Verzorgingsinstructie

HuggleHounds® Naturals™ speelgoed moet worden schoongemaakt door het af te nemen met een vochtige doek en vervolgens aan de lucht te laten drogen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7023
EAN
813168016130
Afmetingen
63 x 5 x 20
Artikel
HuggleHounds Rope Knottie Monkey

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Karin op 20 Juni 2023

  Het is erg leuk, sterk! Hond er blij mee!!

  ...

  Het is erg leuk, sterk! Hond er blij mee!!

  • +Ziet er leuker uit dan op foto
  • +Sterk en dus duurzaam
Schrijf je eigen review

Recent bekeken