Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

HuggleHounds Rope Knottie Duck – Hondenspeelgoed gemaakt van natuurlijke materialen - Voor trekspel – Geschikt voor grote honden – Eend - Maat L of XL

HuggleHounds Rope Knottie Duck – Hondenspeelgoed gemaakt van natuurlijke materialen - Voor trekspel – Geschikt voor grote honden – Eend - Maat L of XL Vergroten HuggleHounds Rope Knottie Duck – Hondenspeelgoed gemaakt van natuurlijke materialen - Voor trekspel – Geschikt voor grote honden – Eend - Maat L of XL Vergroten HuggleHounds Rope Knottie Duck – Hondenspeelgoed gemaakt van natuurlijke materialen - Voor trekspel – Geschikt voor grote honden – Eend - Maat L of XL Vergroten HuggleHounds Rope Knottie Duck – Hondenspeelgoed gemaakt van natuurlijke materialen - Voor trekspel – Geschikt voor grote honden – Eend - Maat L of XL Vergroten HuggleHounds Rope Knottie Duck – Hondenspeelgoed gemaakt van natuurlijke materialen - Voor trekspel – Geschikt voor grote honden – Eend - Maat L of XL Vergroten HuggleHounds Rope Knottie Duck – Hondenspeelgoed gemaakt van natuurlijke materialen - Voor trekspel – Geschikt voor grote honden – Eend - Maat L of XL Vergroten

Max’s Shop

HuggleHounds Rope Knottie Duck – Hondenspeelgoed gemaakt van natuurlijke materialen - Voor trekspel – Geschikt voor grote honden – Eend - Maat L of XL

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

HuggleHounds Rope Knottie Duck

De HuggleHound Rope Knotties zijn sterke hondenspeeltjes gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, hennep, leer en een vulling van kokosvezel. Het materiaal is geverfd met natuurlijke kleurstoffen. Elk speeltje is met de hand geknoopt. Doordat er geen piepers in zitten, kan je hond naar hartenlust spelen zonder herrie.

De hoofd, handen en voeten van dit hondenspeelgoed in de vorm van een eend zijn van natuurlijk leer en de vulling van de kop is van kokosvezel.

Eigenschappen van de HuggleHounds Rope Knottie Duck:

 • Model: Eend
 • Handgeknoopt
 • Gemaakt van natuurlijke materialen
 • Geverfd met natuurlijke kleurstoffen
 • Touw diameter: 16 mm
 • Afmetingen: maat L 43cm, maat XL 73 cm

Ideaal voor trekspel

De Hugglehound Rope knotties is leuk hondenspeelgoed en het zorgt er spelenderwijs voor dat de tanden van je hond gereinigd worden. Deze eend gemaakt van handgeknoopt touw is zeer geschikt voor trekspel met je hond. Een trekspel is een spel waarbij zowel de hond als jij als eigenaar het speeltje ieder aan een kant vasthoudt en er aan trekt. Om te voorkomen dat de hond je in de handen bijt is het verstandig om te kiezen voor trekspeelgoed waarbij de afstand tussen je handen en de hondenbek groot genoeg is.

Deze eend is perfect voor trekspel. Dit speelgoed zorgt voor voldoende afstand tussen de bek van de hond en je handen en zo blijft samen trekken ook leuk. Spelen met je hond heeft alleen maar voordelen, je kunt ze mentaal uitdagen maar het bevordert ook de band met je hond. Leren hoe je het leukste trekspel speelt met je hond? Lees je in ons blog!

Drie modellen en twee maten

De Hugglehound Rope knotties zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen: aap, konijn en eend. Alle modellen zijn verkrijgbaar in de maten L of XL. Maat large is geschikt voor kleine tot middelgrote honden, maat XL is geschikt voor grote honden.

Geen kauwspeelgoed

Dit hondenspeelgoed is geen kauwspeelgoed. We raden altijd aan om dit speelgoed nooit zonder toezicht te geven. Als jouw hond een sloper is, dan raden we sterke kauwbotten aan van Nylabone of West Paw.

Verzorgingsinstructie

HuggleHounds® Naturals™ speelgoed moet worden schoongemaakt door het af te nemen met een vochtige doek en vervolgens aan de lucht te laten drogen.

Suggesties van Max