0
0

HuggleHounds Rope Knottie Duck – Hondenspeelgoed gemaakt van natuurlijke materialen - Voor trekspel – Geschikt voor grote honden – Eend - Maat L of XL

Productomschrijving
De HuggleHound Rope Knotties zijn sterke hondenspeeltjes gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, hennep, leer en een vulling van kokosvezel. Het materiaal is geverfd met natuurlijke kleurstoffen. Elk speeltje is met de hand geknoopt. Doordat er geen piepers in zitten, kan je hond naar hartenlust spelen zonder herrie. De hoofd, handen en vo...

De HuggleHound Rope Knotties zijn sterke hondenspeeltjes gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, hennep, leer en een vulling van kokosvezel. Het materiaal is geverfd met natuurlijke kleurstoffen. Elk speeltje is met de hand geknoopt. Doordat er geen piepers in zitten, kan je hond naar hartenlust spelen zonder herrie.

De hoofd, handen en voeten van dit hondenspeelgoed in de vorm van een eend zijn van natuurlijk leer en de vulling van de kop is van kokosvezel.

Eigenschappen van de HuggleHounds Rope Knottie Duck:

 • Model: Eend
 • Handgeknoopt
 • Gemaakt van natuurlijke materialen
 • Geverfd met natuurlijke kleurstoffen
 • Touw diameter: 16 mm
 • Afmetingen: maat L 43cm, maat XL 73 cm

Ideaal voor trekspel

De Hugglehound Rope knotties is leuk hondenspeelgoed en het zorgt er spelenderwijs voor dat de tanden van je hond gereinigd worden. Deze eend gemaakt van handgeknoopt touw is zeer geschikt voor trekspel met je hond. Een trekspel is een spel waarbij zowel de hond als jij als eigenaar het speeltje ieder aan een kant vasthoudt en er aan trekt. Om te voorkomen dat de hond je in de handen bijt is het verstandig om te kiezen voor trekspeelgoed waarbij de afstand tussen je handen en de hondenbek groot genoeg is.

Deze eend is perfect voor trekspel. Dit speelgoed zorgt voor voldoende afstand tussen de bek van de hond en je handen en zo blijft samen trekken ook leuk. Spelen met je hond heeft alleen maar voordelen, je kunt ze mentaal uitdagen maar het bevordert ook de band met je hond. 

Drie modellen en twee maten

De Hugglehound Rope knotties zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen: aap, konijn en eend. Alle modellen zijn verkrijgbaar in de maten L of XL. Maat large is geschikt voor kleine tot middelgrote honden, maat XL is geschikt voor grote honden.

Geen kauwspeelgoed

Dit hondenspeelgoed is geen kauwspeelgoed. We raden altijd aan om dit speelgoed nooit zonder toezicht te geven. Als jouw hond een sloper is, dan raden we sterke kauwbotten aan van Nylabone of West Paw.

Verzorgingsinstructie

HuggleHounds® Naturals™ speelgoed moet worden schoongemaakt door het af te nemen met een vochtige doek en vervolgens aan de lucht te laten drogen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7025
EAN
813168016161
Artikel
HuggleHounds Rope Knottie Duck
Afmetingen
Maat L 43cm, maat XL 73 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Simone op 24 Januari 2023

  Onze Zoë is, als eerste klas speeltjessloopster, mega content met dit touw.
  Door de stevige knopen kost het haar 3 maan...

  Onze Zoë is, als eerste klas speeltjessloopster, mega content met dit touw. Door de stevige knopen kost het haar 3 maanden om het zodanig uiteen te rijten dat het in de vuilbak verdwijnt en voor een echte sloopster is dit dus stevig speelgoed (al vinden sommige 3 maanden misschien snel maar andere speeltjes zijn binnen 3 dagen soms als volledig gesloopt) dus wij zijn meer dan tevreden over dit knooptouwspeeltje

  • +groot, goed geknoopt
 • 5 / 5
  Gepost door: Ipie van Dodewaard op 23 November 2022
  We hebben een Beagle van 1 jaar en kochten de Rope Duck om trekspelletjes mee te doen. Binnen 5 minuten heeft onze hond de touwen zover ingebeten dat alleen de kern nog heel is.
  Het speeltje is leuk om te zien en het is ook ...
  We hebben een Beagle van 1 jaar en kochten de Rope Duck om trekspelletjes mee te doen. Binnen 5 minuten heeft onze hond de touwen zover ingebeten dat alleen de kern nog heel is. Het speeltje is leuk om te zien en het is ook fijn dat de touwen lang zijn zodat de hond niet in je handen bijt. Voor handen met sterke en scherpe tanden is het speeltje niet geschikt.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken