facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Kibble Carrier Hondenvoer en Snacks Tas Vergroten Kibble Carrier Hondenvoer en Snacks Tas Vergroten Kibble Carrier Hondenvoer en Snacks Tas Vergroten Kibble Carrier Hondenvoer en Snacks Tas Vergroten Kibble Carrier Hondenvoer en Snacks Tas Vergroten Kibble Carrier Hondenvoer en Snacks Tas Vergroten

Max’s Shop

Kibble Carrier Hondenvoer en Snacks Tas

Vriendenprijs: 18,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

De Kibble Carrier is ideaal voor elke roadtrip of reis met je hond. De Kibble Carrier is geïnspireerd op dry bags, gemaakt van 400 denier materiaal, de Kibble Carrier kan aan de bovenkant opgerold worden en vast gemaakt worden om zo het hondenvoer of snacks lucht- en waterdicht te verpakken. Zo blijft het hondenvoer vers en vrij van water. De onderkant van de zak heeft een handig opening waar een opvouwbare voerbak zou kunnen passen. In het rits vakje aan de zijkant kun je nog extra snacks meenemen voor jouw hond. Wie is er in voor een roadtrip? 

Kenmerken:

  • Formaat van de Kibble Carrier is aan te passen aan de hoeveelheid voer die je mee neemt
  • Inhoud: 2.2 kg droogvoer
  • Machine wasbaar

5/5

Lisette 14-08-2018 19:56

Tijdens onze vakanties maken we lange wandelingen met onze honden en daarbij is deze Kurgo hondentas onmisbaar geworden. Ideaal om alles voor de honden mee te nemen. De tas is goed waterdicht, want ook na hevige regenbuien bleef hun voer helemaal droog.

5/5

Thymen 05-04-2018 15:08

Een super handige tas als je op pad gaat met je hond. Alles wat onze hond nodig heeft bij elkaar in een tas.!

5/5

Laura 30-01-2018 15:59

Omdat wij vaak onderweg zijn met onze hond , leek deze Kurgo hondentas echt iets voor ons. Dit weekend hebben we de tas voor het eerst gebruikt en we vinden het ideaal. De opvouwbare bak past inderdaad precies in de opening aan de onderkant. De tas lijkt ons ook erg handig als we deze zomer weer gaan varen. Kortom, we zijn er blij mee!

Suggesties van Max