facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Verstelbaar EasySport Hondenharnas XS-L in 5 kleuren Vergroten Verstelbaar EasySport Hondenharnas XS-L in 5 kleuren Vergroten Verstelbaar EasySport Hondenharnas XS-L in 5 kleuren Vergroten Verstelbaar EasySport Hondenharnas XS-L in 5 kleuren Vergroten Verstelbaar EasySport Hondenharnas XS-L in 5 kleuren Vergroten Verstelbaar EasySport Hondenharnas XS-L in 5 kleuren Vergroten Verstelbaar EasySport Hondenharnas XS-L in 5 kleuren Vergroten Verstelbaar EasySport Hondenharnas XS-L in 5 kleuren Vergroten Verstelbaar EasySport Hondenharnas XS-L in 5 kleuren Vergroten Verstelbaar EasySport Hondenharnas XS-L in 5 kleuren Vergroten

Max’s Shop

Verstelbaar EasySport Hondenharnas XS-L in 5 kleuren

Maak je keuze

Vriendenprijs: 24,95

Binnenkort weer op voorraad

Informatie

Dit Hondenharnas/ Hondentuig van PetSafe zit comfortabel heeft een handige handgreep en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen, rood, roze en blauw.

Het EasySport hondenharnas is volledig verstelbaar en dat zorgt met de stevige opvulling voor een optimaal comfort voor je hond. De elastische neklijn zorgt voor een stevige aansluiting terwijl het tuigje met 2 gespen gemakkelijk aan en weer uit kan worden gedaan. De bovenste handgreep biedt een eenvoudige manier om je hond snel te pakken. 

Kenmerken van het Petsafe EasySport Hondentuig:
  • Twee instelpunten voor maximaal comfort
  • Twee gespen voor eenvoudig gebruik
  • Moeiteloze bevestiging van de bovenste riem 
  • Bovenhandgreep voor extra controle
  • Verkrijgbaar in 4 maten en 5 kleuren
  • 2 jaar garantie

Gebruik onderstaande maattabel om het juiste harnas voor jouw hond te kiezen. Heb je advies nog over de juiste maat? Lees dan eerst dit artikel.

Maat Borstomvang
XS 38-54cm
S 46-56cm
M 56-76cm
L 71-107cm

5/5

Loesje 16-03-2017 16:25

Heel blij met dit tuigje. vooraal door het handvat bovenop is het makkelijk om onze hond nu kort te houden in bepaalde situaties. Daarnaast ziet het er door de kleur ook nog eens leuk uit. Wij zijn erg tevreden.

Suggesties van Max