facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Scruffs Vuil- & Waterafstotend Hondenmatras voor Binnen & Buiten Vergroten Scruffs Vuil- & Waterafstotend Hondenmatras voor Binnen & Buiten Vergroten Scruffs Vuil- & Waterafstotend Hondenmatras voor Binnen & Buiten Vergroten Scruffs Vuil- & Waterafstotend Hondenmatras voor Binnen & Buiten Vergroten Scruffs Vuil- & Waterafstotend Hondenmatras voor Binnen & Buiten Vergroten Scruffs Vuil- & Waterafstotend Hondenmatras voor Binnen & Buiten Vergroten Scruffs Vuil- & Waterafstotend Hondenmatras voor Binnen & Buiten Vergroten

Max’s Shop

Scruffs Vuil- & Waterafstotend Hondenmatras voor Binnen & Buiten

Maak je keuze

Vriendenprijs: 24,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Het Scruffs Outdoor waterafstotend Hondenmatras of benchmat  'Expedition Mat' is ideaal voor honden die van het buitenleven houden, zoals wandelen op het strand en rennen over modderige bospaden. Het hondenmatras is zeer geschikt voor buiten want voorzien van een afneembare, zeer duurzame hoes die 100% water- en vuilafstotend is. 

De vulling van hoogwaardig schuim met een hoge dichtheid zorgt voor optimaal ligcomfort, veerkracht en isolatie. Het hondenmatras heeft een handig handvat zodat het makkelijk mee naar buiten te nemen is. Voorzien van een anti-slip onderzijde wat er voor zorgt dat het bed niet gemakkelijk kan verschuiven. Hierdoor is het hondenmatras ook zeer geschikt om in de bench of achter in de auto te leggen.

He hondenmatras is na gebruik zeer eenvoudig te reinigen door hem af te nemen met een vochtige doek. Dit speciale hondenmatras is bij Max&Luna te bestellen in 2 mooie lifestyle kleuren (Chocolade en Grafiet Grijs) en 5 maten:

Extra Small    60 x 45 x 4 cm

Small             75 x 52 x 4 cm

Medium         90 x 60 x 4 cm

Large           105 x 70 x 4 cm

Extra Large  120 x 75 x 4 cm

5/5

Ard 25-05-2017 15:37

Dit hondenkussen is echt een uitkomst als je hond een zwemmer is. Onze hond kan hier lekker op drogen en naderhand is het kussen heel makkelijk af te nemen en weer droog en schoon.

4/5

Karel 24-05-2016 14:52

Fijne mat voor zowel binnen als buiten. Wij namen deze mat mee in de auto en op de camping. makkelijk met een natte doek schoon te maken!

Suggesties van Max