facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Opvouwbare Reisdeken voor in de Auto & op Reis Vergroten Opvouwbare Reisdeken voor in de Auto & op Reis Vergroten Opvouwbare Reisdeken voor in de Auto & op Reis Vergroten Opvouwbare Reisdeken voor in de Auto & op Reis Vergroten Opvouwbare Reisdeken voor in de Auto & op Reis Vergroten Opvouwbare Reisdeken voor in de Auto & op Reis Vergroten Opvouwbare Reisdeken voor in de Auto & op Reis Vergroten

Max’s Shop

Opvouwbare Reisdeken voor in de Auto & op Reis

Maak je keuze

Vriendenprijs: 24,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Deze mooie opvouwbare reisdeken van 51DegreesNorth is eenvoudig mee te nemen in de auto of onderweg. Zo heeft je hond altijd een eigen slaapplek bij zich. In de auto, in een restaurant of op vakantie deze opvouwbare hondenmat komt altijd van pas en ziet er bovendien prachtig uit als accessoire.

Deze opvouwbare reisdeken voor honden is eenvoudig op 30 graden te wassen in de wasmachine zonder dat deze haar vorm of kleur verliest.

Deze opvouwbare hondenmat voor in de auto en op reis is bij Max&Luna is 100x70cm groot en verkrijgbaar in 2 kleuren: 

Grijs/ Zwart

Beige/ Bruin

 

5/5

John 09-03-2017 17:26

Als we ergens geen spijt van hebben dan is het van deze hondenmat ! Ideaal in de auto en waar we ook naar toe gaan, Joep heeft altijd zijn eigen bed bij zich.

5/5

Francis 14-11-2016 17:47

Deze mat is ideaal. We hadden altijd een plaid in de auto,maar die blijven nooit netjes liggen waardoor de haren nog steeds overal zaten. Deze mat blijft keurig op z'n plaats. Bovendien reuze makkelijk overal mee naar binnen te nemen.

5/5

Kitty 08-11-2016 12:34

Wat een fantastische aankoop. Deze is erg mooi, super zacht én sterk. Lekker groot, mijn hond heeft zelfs nog (behoorlijk) ruimte over. Makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Geweldig. Dankjewel Max&Luna

Suggesties van Max