facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Hondenmand Water- & Vuilafstotend - 51 Degrees North - Rood, Antraciet en Grijs in S /M/L Vergroten Hondenmand Water- & Vuilafstotend - 51 Degrees North - Rood, Antraciet en Grijs in S /M/L Vergroten Hondenmand Water- & Vuilafstotend - 51 Degrees North - Rood, Antraciet en Grijs in S /M/L Vergroten Hondenmand Water- & Vuilafstotend - 51 Degrees North - Rood, Antraciet en Grijs in S /M/L Vergroten Hondenmand Water- & Vuilafstotend - 51 Degrees North - Rood, Antraciet en Grijs in S /M/L Vergroten Hondenmand Water- & Vuilafstotend - 51 Degrees North - Rood, Antraciet en Grijs in S /M/L Vergroten

Max’s Shop

Hondenmand Water- & Vuilafstotend - 51 Degrees North - Rood, Antraciet en Grijs in S /M/L

Maak je keuze

Vriendenprijs: 49,95

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Deze water- en vuilafstotende Hondenmand Storm is niet alleen stevig maar ook mooi om te zien.

Deze sterke en waterafstotende hondenmand kan je overal mee naartoe nemen. De hondenmand kan tegen een stootje kan en is makkelijk afwasbaar. De Storm hondenmand is uitgevoerd in de beresterke all season stof (100% polyester met een fleece voering), is waterafstotend en sneldrogend. De hondenmand kan dus ook makkelijk en snel afgenomen worden als je hond vergeten was de poten te vegen alvorens in z’n favoriete rustplek in te duiken.

De Storm sterke en waterafstotende hondenmand is bij Max&Luna verkrijgbaar in 3 kleuren: antraciet, grijs en rood. Voor ieder wat wils! Het spreekt voor zich dat deze producten een afneembare hoes hebben en makkelijk wasbaar zijn. 

De Storm Waterafstotende Hondenmand is bij Max&Luna verkrijgbaar in de volgende maten:

Small: 50 x 40 x 20 cm (binnenmaat: 35 x 30 cm)

Medium: 70 x 50 x 25 cm (binnenmaat: 54 x 43 cm)

Large: 90 x 60 x 35 cm (binnenmaat: 58 x 58 cm)

5/5

Stella 31-03-2018 17:17

Mooie en makkelijk schoon te houden mand. Onze hond ligt er heerlijk in. Ziet er ook na een paar keer wassen nog goed uit.

5/5

Tina 28-07-2017 12:04

Zowel Teun, onze labrador, als wij zijn erg tevreden met deze mand. Teun zwemt vaak en duikt daarna allesbehalve droog z'n mand in. Gelukkig is dat geen enkel probleem. De mand is snel droog en bovendien door de afneembare hoes, ook snel weer schoon. Met een hond als die van ons ideaal!

Suggesties van Max