Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL

Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL Vergroten Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL Vergroten Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL Vergroten Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL Vergroten Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL Vergroten Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL Vergroten Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL Vergroten Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL Vergroten Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL Vergroten Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL Vergroten

Max’s Shop

Scruffs Expedition Box Bed - Hondenmand Water- en Vuilafstotend in Grijs en Bruin - in S/M/L/XL

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Scruffs Expedition Box Bed

De Scruffs Expedition Hondenmand in grijs en bruin is een ideale vuil- en waterafstotende hondenmand voor honden die van het buitenleven houden, zoals wandelen op het strand en rennen over modderige bospaden. De robuuste hoes is gemaakt van een duurzame, zware 600-denier stof. De binnenkant van de stof is bekleed met een 100% waterafstotende stof om binnendringen van water te voorkomen. Dit materiaal is ook toegepast aan de binnenkant van de antislipbodem van de hondenbedden. 

Water- en vuilafstotende hondenmand

Deze vuilafstotende hondenmand is gemaakt uit één stuk voor optimale ondersteuning en gevuld met 100% recycled polyester, wat zorgt voor ongeëvenaarde demping, veerkracht en isolatie. De hondenmand is voorzien van een anti-slip onderzijde wat er voor zorgt dat deze hondenmand niet gemakkelijk kan verschuiven. Zeer eenvoudig te reinigen door hem af te spuiten of af te nemen met een vochtige doek.

Deze vuilafstotende hondenmand past in elk modern interieur en is bij Max&Luna te bestellen in 2 kleuren (Chocolade en Grafiet Grijs) en 4 maten. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hondenmand? Lees dan dit artikel!

  Buitenmaat Binnenmaat
S 50 x 40 cm 35 x 27 cm
M 60 x 50 cm 42 x 34 cm 
L 75 x 60 cm 52 x 38 cm
XL 90 x 70 cm 60 x 48 cm

Suggesties van Max