facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Scruffs Water- en Vuilafstotende Hondenmand in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Water- en Vuilafstotende Hondenmand in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Water- en Vuilafstotende Hondenmand in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Water- en Vuilafstotende Hondenmand in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Water- en Vuilafstotende Hondenmand in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Water- en Vuilafstotende Hondenmand in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Water- en Vuilafstotende Hondenmand in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Water- en Vuilafstotende Hondenmand in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Water- en Vuilafstotende Hondenmand in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Water- en Vuilafstotende Hondenmand in Grijs en Bruin Vergroten

Max’s Shop

Scruffs Water- en Vuilafstotende Hondenmand in Grijs en Bruin

Maak je keuze

Vriendenprijs: 34,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

De Scruffs Hondenmand in grijs en bruin is een ideale vuil- en waterafstotende hondenmand voor honden die van het buitenleven houden, zoals wandelen op het strand en rennen over modderige bospaden. De robuuste hoes is gemaakt van een duurzame, zware 600-denier stof. De achterzijde van de stof is bekleed met een 100% waterafstotende stof om binnendringen van water te voorkomen. 

Deze vuilafstotende hondenmand is gemaakt uit één stuk voor optimale ondersteuning en gevuld met 100% gerecyclede groenvezels, wat zorgt voor ongeëvenaarde demping, veerkracht en isolatie. De hondenmand is voorzien van een anti-slip onderzijde wat er voor zorgt dat deze hondenmand niet gemakkelijk kan verschuiven. Zeer eenvoudig te reinigen door hem af te spuiten of af te nemen met een vochtige doek.

Deze vuilafstotende hondenmand past in elk modern interieur en is bij Max&Luna te bestellen in 2 kleuren (Chocolade en Grafiet Grijs) en 4 maten. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hondenmand? Lees dan dit artikel!

Buitenmaat                               Binnenmaat
Small             50 x 40 cm          42 x 32 cm
Medium          60 x 50 cm          50 x 40 cm
Large             75 x 60 cm          60 x 45 cm
Extra Large     90 x 70 cm          72 x 52 cm 

5/5

Dineke Wijbenga 14-04-2017 11:11

Een hele mooie en goede stevige mand. Onze Australian Shepherd past hier heel goed in en hij is ook nog eens super zacht. Daarnaast is de mand makkelijk mee te nemen naar boven of naar buiten. Het schoonmaken van deze mand is ook super makkelijk.

5/5

Sjoerd 22-06-2016 10:19

Dit kussen hebben we nu een paar maanden en de hond ligt er dagelijks op. Ook buiten in de tuin.
Je maakt het gemakkelijk schoon en de kwaliteit blijft goed.

4/5

Marion 17-06-2016 15:52

We hadden snel een mand nodig voor onze hond Jack die we geadopteerd hebben. Mand was snel in huis en Jack voelt zich helemaal thuis in zijn mand!

Suggesties van Max