facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Zachte Honden knuffel zonder Vulling Brenda de Bever Vergroten Zachte Honden knuffel zonder Vulling Brenda de Bever Vergroten

Max’s Shop

Zachte Honden knuffel zonder Vulling Brenda de Bever

Maak je keuze

Vriendenprijs: 9,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Brenda de Bever is een van de nieuwe vriendjes in de Beco familie. Brenda heeft geen vulling en is daardoor ook zeker geschikt voor echte kauwers. Het geeft een stuk minder rommel en is veiliger voor je hond. Brenda heeft een stevige ‘huid’ welke met dubbele naden gestikt is en gemaakt is van gerecycled plastic. Het perfecte vriendinnetje voor jouw hond om mee te stoeien en/of te knuffelen! De Beco familie blijft groeien, dus hou je ogen open voor nog meer vriendjes en vriendinnetjes van Brenda zoals Chad de Eekhoorn, Marty de Eland en Randy de Wasbeer ! 

  • Twee maten beschikbaar: M 33 x 14 cm and L 33 x 17 cm
  • Met knisper papier
  • Gerecycled plastic
  • Met een pieper
  • Zonder vulling

5/5

Sofie 04-09-2018 19:34

Deze bever is nu al een paar maanden de favoriet van onze hond. Ze is dagelijks druk bezig met deze knuffel. Een oersterk en aantrekkelijk speeltje !

5/5

Manon 10-04-2018 15:26

Het jachtinstinct van onze hond wordt door dit speeltje echt geprikkeld. Hij gooit het in de lucht, schudt de arme bever grommend heen en weer en rent er mee door het huis. Super leuk speeltje voor honden!

Suggesties van Max