Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

De beste supplementen die jouw hond van binnenuit ondersteunen!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Inhoud

Speciale zorg

  • 1 - 18 van 18

  • 1 - 18 van 18

Max&Luna heeft diverse supplementen in het assortiment zodat jij jouw hond de beste ondersteuning kunt geven die hij nodig heeft.

Een supplement voor honden is een aanvulling op hun dagelijkse voeding. Max&Luna biedt voedingssupplementen die jouw hond ondersteunen bij het behoud van gezonde botten en gewrichten, maar ook supplementen die stressverlagend werken en een gezonde darmflora behouden.

Supplementen bestaan in de vorm zijn van pillen, poeders, drankjes, druppels, capsules of olie. De supplementen dragen bij aan een betere gezondheid voor jouw hond.

Heeft jouw hond een specifiek probleem? Kies dan uit een van de supplementen van Greenfields. Heeft jouw hond bijvoorbeeld gevoelige darmen? Kies dan voor Greenfields Probiotics+. Heeft jouw hond last van gewrichtsproblemen zoals artrose? Gebruik dan Greenfields Mobility+ en zie jouw hond weer soepel worden. Dit supplement kan ook gegeven worden te voorkoming van gewrichtsproblemen.

Heeft jouw hond last van huid- en vachtproblemen? Gebruik dan Greenfields Skin+, een voedingssupplement gemaakt van 100% zuivere en natuurlijke ingrediënten voor een gezonde huid en glanzende vacht.

Een optimale verhouding Omega-3 en Omega-6 is belangrijk voor jouw hond. Deze essentiële vetzuren kunnen honden niet zelf aanmaken. Omega-6 is veelvuldig aanwezig in hondenvoeding, maar over het algemeen krijgen honden te weinig Omega-3 binnen. Dit is dus een belangrijk supplement om te geven aan jouw hond. Zowel Greenfields Skin+ of Grizzly Salmon Plus zijn hiervoor een goede keuze.

Heb je vragen over de juiste keuze in supplementen voor jouw hond? Neem dan contact op met de Max&Luna klantenservice. We adviseren je graag!