Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Veilig en sterk kauwspeelgoed voor jouw hond!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

Korting tot

  • 25 - 48 van 51

  • 25 - 48 van 51

Het allersterktste en veilige kauwspeelgoed voor jouw hond vind je bij Max&Luna!

Honden zijn dol op kauwen want tijdens het kauwen komen er endorfines vrij in het lichaam. Daar wordt jouw hond blij van! Door jouw hond al van pup af aan te laten kauwen op een kauwbot leer je goed kauwgedrag aan en wordt de mondhygiëne van jouw hond verbeterd. 

Max&Luna verkoopt alleen veilig kauwspeelgoed. De synthetische kauwbotten van Nylabone en Spot Bam-Bones zijn duurzaam en hebben een smaak die niet verloren gaat tijdens het kauwen. Daarnaast is er volop keuze uit sterk kauwspeelgoed van Kong, West Paw en Petstages.

Een hondenbot van rawhide kan erg gevaarlijk zijn voor de hond. De kans bestaat dat het kauwbot splintert en dat de darm of andere ingewanden van de hond beschadigd raken. Het komt ook voor dat de tanden van een hond aangetast worden door het kauwen op te harde materialen. Om dit te voorkomen kun je het beste kiezen voor kauwspeelgoed wat getest is. Al het kauwspeelgoed dat Max&Luna verkoopt is veilig en sterk. Dit kauwspeelgoed (mits goed gekozen voor jouw hond) gaat lang mee en is veilig voor jouw hond. Natuurlijk is het altijd belangrijk om toezicht te houden op de hond bij het gebruik van kauwspeelgoed.

Het West Paw Zogoflex® kauwspeelgoed is 100% recyclebaar hondenspeelgoed. Al het Zogoflex kauwspeelgoed kan in de afwasmachine, is dus eenvoudig te reinigen en kan jaren mee. Voor normale tot stevige kauwers raden we de West Paw Zogoflex Hurley aan en de West Paw Qwizl aan. Voor de extreme kauwers is de West Paw Rumpus Zogoflex de beste keuze. 

Bam-Bones combineert bamboevezels met nylonvezels wat resulteert in extra sterk kauwspeelgoed dat geschikt is voor krachtige kauwers. Spot Bam-Bones zijn verkrijgbaar in een Easy Grip-variant die gemakkelijk stabiel te houden is door de ergonomische vorm en in een hout- en bamboestokvariant. Verder hebben deze botten dezelfde voordelen als de kauwbotten van Nylabone.

Advies voor het juiste kauwbot

Besef dat elk hondenspeeltje kapot kan gaan. En dat is maar goed ook, want anders zouden de tanden van je hond afbreken. Lees vooral ook dit blog: Bestaat er hondenspeelgoed dat niet kapot kan? waarin de kauwbehoefte en de kauwkracht van je hond wordt uitgelegd. 

Mocht je vragen hebben over welk kauwspeelgoed geschikt is voor jouw hond, stuur dan een e-mail naar [email protected] en vermeld het ras, de leeftijd en welk kauwgedrag je hond vertoont. Onze medewerkers helpen je graag de juiste keuze te maken!