facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Rebel Petz

Filter resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort artikel

  • 1 - 8 van 8

  • 1 - 8 van 8

Op zoek naar een goed hondenbed? Max&Luna hebben de beste hondenbedden voor alle hondenrassen en in diverse kleuren en maten op voorraad. Als je besluit een hond of pup in huis te nemen dan heb je natuurlijk ook een goed en comfortabel hondenbed nodig. Het begint met een comfortabele plek voor je hond in de vorm van een hondenbench, een stevige hondenmand of comfortabel hondenkussen

Hondenbedden zijn er in verschillende vormen en maten. Sommige honden rollen zich het liefste op in een hondenmand en andere honden vinden het lekkerder om languit te liggen op een hondenkussen.

Hondenbedden moeten natuurlijk stevig en comfortabel zijn. Rent je hond graag door plassen of zwemt deze vaak? Kies dan voor een waterafstotend hondenbed. Voor oudere honden of voor honden met artrose is een orthopedisch hondenbed de uitkomst waardoor je hond makkelijk op kan staan.

Hondenbedden hoeven niet duur te zijn. Bij Max&Luna vind je ook goedkope hondenbedden van prima kwaliteit. Ook hondenbedden met afneembare hoezen zijn online bij Max&Luna verkrijgbaar.