Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Met deze Top 10 cadeaus op Dierendag ben jij zeker het leukste baasje!

Filters

Filters resultaten

Categorieën

Prijsklasse

Merken

Soort huisdier

Formaat

Kleur

Speciale zorg

  • 1 - 10 van 10

  • 1 - 10 van 10

Bij Max&Luna vind je de allerleukste artikelen om jouw hond mee te verrassen op Dierendag. Om het je wat makkelijker te maken hebben we een Dierendag Top 10 samengesteld van de beste cadeaus voor jouw hond!

Dierendag is een dag die wereldwijd op 4 oktober op de agenda staat als een moment waarop extra aandacht wordt besteed aan de dieren, vandaar dat het ook wel Werelddierendag wordt genoemd. Vooral voor onze trouwe viervoeter is het een echt feestdag geworden in vele huishoudens. En terecht, onze honden en katten verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet op deze speciale dag. Al is het bij de leukste baasjes bijna iedere dag Dierendag!

Populaire Dierendagcadeaus
Wat geef je je trouwe viervoeter cadeau op deze speciale dag? Uit eerder onderzoek van Max&Luna blijkt dat meer dan de helft iets lekkers te eten geeft zoals een snack of een andere maaltijd. Zo'n 30% kiest voor speelgoed en 15% koopt iets wat niet alleen leuk is voor hun huisdier maar ook voor henzelf, zoals een mooie kattenbak of trendy hondenriem. 

Wat koop jij dit jaar? Neem snel een kijkje bij onze Dierendag selectie.

Max&Luna is het leukste lifestyle platform voor iedereen die van honden en/of katten houdt. Via maxenluna.nl en de Max&Luna nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste aanbod voor honden & katten. Bovendien krijg je van Max&Luna de beste tips om nog meer van je huisdier te genieten.