facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Veiligheidslampje voor Hondenhalsband - Waterdicht & Schokbestendig - Orbiloc - Rood, Blauw, Geel, Wit & Groen Vergroten Veiligheidslampje voor Hondenhalsband - Waterdicht & Schokbestendig - Orbiloc - Rood, Blauw, Geel, Wit & Groen Vergroten Veiligheidslampje voor Hondenhalsband - Waterdicht & Schokbestendig - Orbiloc - Rood, Blauw, Geel, Wit & Groen Vergroten Veiligheidslampje voor Hondenhalsband - Waterdicht & Schokbestendig - Orbiloc - Rood, Blauw, Geel, Wit & Groen Vergroten Veiligheidslampje voor Hondenhalsband - Waterdicht & Schokbestendig - Orbiloc - Rood, Blauw, Geel, Wit & Groen Vergroten Veiligheidslampje voor Hondenhalsband - Waterdicht & Schokbestendig - Orbiloc - Rood, Blauw, Geel, Wit & Groen Vergroten Veiligheidslampje voor Hondenhalsband - Waterdicht & Schokbestendig - Orbiloc - Rood, Blauw, Geel, Wit & Groen Vergroten Veiligheidslampje voor Hondenhalsband - Waterdicht & Schokbestendig - Orbiloc - Rood, Blauw, Geel, Wit & Groen Vergroten Veiligheidslampje voor Hondenhalsband - Waterdicht & Schokbestendig - Orbiloc - Rood, Blauw, Geel, Wit & Groen Vergroten Veiligheidslampje voor Hondenhalsband - Waterdicht & Schokbestendig - Orbiloc - Rood, Blauw, Geel, Wit & Groen Vergroten

Max’s Shop

Veiligheidslampje voor Hondenhalsband - Waterdicht & Schokbestendig - Orbiloc - Rood, Blauw, Geel, Wit & Groen

Maak je keuze

24,95

  • Payment Methods
  • Payment Methods
  • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis bezorgd v.a. 49,-
  • Persoonlijke Service

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Dit Orbiloc lampje voor honden is eenvoudig aan iedere hondenriem of hondenhalsband te bevestigen. De Orbiloc is een hoogwaardige LED veiligheidslampje, speciaal voor honden

Met de Orbiloc lampje voor honden kun je met een gerust hart ‘s avonds wandelen met je hond, zichtbaarheid verzekerd in het schemer of donker. Het lampje is lichtgewicht en uiterst plat, op die manier belemmert het op geen enkele manier de bewegingen van je hond en zorgt voor optimaal comfort.

De Orbiloc lampje voor honden is zeer helder en heeft een zichtbaarheid van maar liefst 5km. Bovendien is de Orbiloc waterdicht, schokbestendig en vanwege het platte design ook zeer geschikt voor kleine(re) honden. Het lampje is te gebruiken in een reguliere, vaste stand en heeft een knipperlicht functie, waarmee je hond extra opvalt.

De hoogwaardige lampjes voor honden worden geproduceerd door het Deense Orbiloc, worden geleverd met maar liefst 3 jaar garantie en de batterij staat in knipperstand garant voor 250 branduren.

De lampjes voor honden zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren; geel, groen, blauw, rood en wit. Op die manier is het mogelijk de kleurkeuze van het lampje aan te passen aan de weercondities.

Geel: is goed zichtbaar in nevelig of mistig weer, deze kleur wordt dan het snelste opgemerkt. De kleur geel wordt in het verkeer ook geassocieerd met waarschuwingsborden en wegwerkzaamheden, waardoor chauffeurs automatisch vertragen.
Rood: is de kleur die geassocieerd wordt met gevaar, verkeerslichten, auto’s en fietsers. In het verkeer wordt er automatisch meer aandacht besteed aan de kleur rood.
Blauw: is de kleur die opvalt in het verkeer. Het heeft een preventief effect doordat blauw herkent wordt als de kleur van politie en ongevallen. Chauffeurs letten automatisch beter op zodra ze de kleur blauw zien.
Wit: wit licht reist sneller dan gekleurd licht, wat ervoor zorgt dat dit licht ook goed te zien is als deze door een dikke vacht heen moet schijnen. Zelfs dan is dit licht nog van veraf te zien.
Groen: de kleur groen heeft een kalmerend effect, studies tonen aan dat groen de kleur is die we het beste zien. Daarnaast is deze kleur ook goed in het zonlicht en bij helder weer te zien.

Door te kiezen voor een specifieke kleur lampje is het bovendien gemakkelijker je eigen hond te onderscheiden in bijvoorbeeld het park en de verschillende kleuren kun je perfect als accessoire afstemmen op de kleur van je hondenlijn, de halsband of harnas van je hond.

Het Orbiloc lampje voor honden is eenvoudig te bedienen en switchen tussen vast en knipperlicht is zeer gemakkelijk door naar links of rechts te draaien. 

5/5

Jan 15-03-2017 17:44

Het is gewoon een heel veilig idee dat onze hond met dit lampje nu goed zichtbaar is in het donker of als het mistig is. Iedere hond zou eigenlijk zo'n lampje buitenshuis moeten dragen.

4/5

Loek 06-04-2016 16:46

Wij hebben nu voor onze middelgrote hond een goed veiligheidslampje gevonden. De vorige waren of te groot of ze was het zo kwijt of het hing in haar haren zodat er niets meer van de lamp te zien was. Deze lamp kun je op het halsbandje of tuigje vastmaken. Omdat het zo stevig aan het bandje zit is de kans om ergens achter te blijven hangen nihil We hebben het nu 2 weken. Binnenkort krijgen we ons 2e hondje en daar gaan we ook zo'n lampje voor bestellen.

Suggesties van Max