Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren

4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren Vergroten 4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren Vergroten 4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren Vergroten 4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren Vergroten 4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren Vergroten 4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren Vergroten 4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren Vergroten 4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren Vergroten 4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren Vergroten 4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren Vergroten

Max’s Shop

4LazyLegs Pocket Canvas - XS - Wasbare Draagtas voor Pups en Kleine Honden tot 5 kg - In 3 kleuren

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

De 4LazyLegs XS is een stoere, trendy draagtas voor pups en kleine honden tot 5 kg.

Fijn als je hond even rust nodig heeft en jou er fantastisch uit te laten zien. Deze puppy draagtas is ideaal voor puppy's die nog te klein zijn om (ver) te lopen en om kleinere hondjes mee te nemen in drukke gebieden. Bovendien is het een geweldige fashion accessoire!

De XS is bedoeld voor de kleine honden tot 5 kg. Als het huisdier rond de 5 kg weegt, kun je zowel de XS als de Canvas of Polyester Basic gebruiken. In de XS zal je huisdier iets minder diep in de zak zitten. Welke maat het beste is voor jouw hond/kat, hangt af van jouw eigen voorkeur.

De draagzak heeft een maximale draagkracht van 7 kg en heeft een afmeting van 60 cm lang bij 22,5 cm diep. Is jouw hond kleiner dan deze afmetingen? Geen probleem de draagzak is eenvoudig aan te passen zodat ook kleinere honden in de draagzak passen. Niet alle honden van 5 kg zullen in de draagzak passen, meet daarom van te voren altijd je hond op. Het hoofdje van de hond zal uit de draagzak steken, houdt daarmee rekening als je de hond opmeet.

Deze honden draagtas is gemaakt van super sterk canvas katoen en heeft een zacht schouderkussen. Sterk en comfortabel! De grote van de drager en de schouderband kan je eenvoudig aanpassen. De veiligheidsclip zorgt ervoor dat de hond niet zomaar uit de draagzak kan klimmen/springen, je bevestigt deze aan de halsband of het harnas van de hond. Tevens heeft deze hondentas een extra opbergzakje voor bijvoorbeeld brokjes of poepzakjes.

De 4LazyLegs XS draagtas voor pups en kleine honden kan op 30 graden gewassen worden. De meest populaire hondendraagtas van dit moment!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Heb je een hond tussen de 5-15 kg? Dan is deze draagzak voor honden een aanrader!

Gebruiksinstructie

 1. Trek het koord aan de binnenrand aan (bij de XS zit het koord aan de voorkant en bij de andere maten aan de achterkant)
 2. Til je hond met een hand op en trek met je andere hand de draagzak open
 3. Laat je hond in de draagzak zakken
 4. Trek het koord aan de buitenrand aan
 5. Maak het riempje in de draagzak vast aan de halsband van je hond

Even wennen

Sommige honden vinden het spannend om in de draagzak te gaan. Maar uiteindelijk is dit een kwestie van wennen. Je kunt het voor je hond minder spannend maken door het volgende te doen:

 1. Ga zitten op een stoel en leg de draagzak open op je schoot
 2. Neem je hond bij je op schoot in de draagzak
 3. Als je hond rustig op schoot ligt, kan je de draagband over je hoofd doen en het koordje aantrekken zodat de hond stevig in de drager zit
 4. Als je hond helemaal stevig in de draagzak zit, dan pas ga je staan

Herhaal deze stappen regelmatig en zo laat je de hond wennen. Je kunt de 4lazyLegs op je heup dragen of op je buik. Met de aantrek koorden aan de binnen en de buitenrand kan je de grootte van de draagzak aanpassen. Als de draagzak voor je pup nog wat aan de grote kant is, kan je een handdoek gebruiken om de zak wat te verkleinen/verhogen. Hierdoor zakt de hond er niet in weg.

Veiligheidstips

 • Elke beweging die jij of de hond maakt, kunnen je balans verstoren
 • Zorg dat de hond vrij kan ademen
 • Draag de draagzak nooit onder je jas
 • Gebruik de draagzak nooit op de fiets, in de auto, tijdens het koken of sporten
 • Zorg dat de hond het niet te warm of te koud heeft
 • Draag de zwarte clip altijd plat op de rug/ borst
 • Check de drager regelmatig op slijtage
 • Gebruik nooit de laatste 10 cm van de draagband

Suggesties van Max