facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Expedition Memory Foam Hondenkussen voor extra Steun Vergroten Expedition Memory Foam Hondenkussen voor extra Steun Vergroten Expedition Memory Foam Hondenkussen voor extra Steun Vergroten Expedition Memory Foam Hondenkussen voor extra Steun Vergroten Expedition Memory Foam Hondenkussen voor extra Steun Vergroten Expedition Memory Foam Hondenkussen voor extra Steun Vergroten Expedition Memory Foam Hondenkussen voor extra Steun Vergroten Expedition Memory Foam Hondenkussen voor extra Steun Vergroten Expedition Memory Foam Hondenkussen voor extra Steun Vergroten

Max’s Shop

Expedition Memory Foam Hondenkussen voor extra Steun

Maak je keuze

Vriendenprijs: 69,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Het Scruffs Memory Foam Hondenkussen Expedition is een groot hondenbed voor honden die extra steun voor gewrichten en rug nodig hebben. Het kussen is gevuld met zeer dicht verkruimeld memory foam geheugenschuim, dat zorgt voor optimaal comfort, veerkracht en isolatie en past zich volledig op het lichaam van je hond aan. 

De hoes is gemaakt van een 600-denier stof, welke 100% waterafstotend is. Daarnaast is het kussen bewerkt met een zilver technologie, welke 99.9% van de bacteriën reduceert binnen 24 uur. Een mooie en bovendien gezonde keuze voor jouw hond! De hoes is afneembaar en te reinigen in de wasmachine en daarom uitermate geschikt voor honden die niet vies zijn van het buitenleven.

Het Scruffs Expedition Memory Foam Hondenkussen voor extra steun is bij Max&Luna verkrijgbaar in 4 kleuren (Chocolade, Blauw, Olijf Groen en Zwart/ Grijs) en 2 maten:

Medium   100 x 70 cm
Large       120 x 80 cm 

Let op: Dit kussen is tijdelijk niet leverbaar in de kleur blauw/ large

4/5

Marieke en Dog Noah 23-06-2016 21:45

Ik heb dit kussen gekocht voor onze Duitse dog Noah. Ik heb al vele kussens en bedden voor Noah gekocht, niets wat voldeed. De een was te dun, de ander te hard, weer een ander was Noah bang voor het rare geluid wat de kussen maakte. Dit nieuwe kussen ligt ze lekker op en blijft dik en vormt zichzelf weer recht als Noah eraf stapt. We hebben hem net twee dagen, dus ervaring zal ons bewijzen hoe goed het kussen blijft. Een prima afhandeling van onze bestelling die even fout was verlopen.

5/5

Duitse Dog 05-04-2016 11:24

Eindelijk vonden we een matras groter dan 100cm voor onze Duitse dog vind het heerlijk, afneembaar dus ik hoef het matras minder vaak te wassen. super stevig, extra hoes zou fijn zijn.dikke poot Duitse dog

Suggesties van Max