facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Scruffs Chester Box Hondenmand Zacht en Stevig in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Chester Box Hondenmand Zacht en Stevig in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Chester Box Hondenmand Zacht en Stevig in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Chester Box Hondenmand Zacht en Stevig in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Chester Box Hondenmand Zacht en Stevig in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Chester Box Hondenmand Zacht en Stevig in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Chester Box Hondenmand Zacht en Stevig in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Chester Box Hondenmand Zacht en Stevig in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Chester Box Hondenmand Zacht en Stevig in Grijs en Bruin Vergroten Scruffs Chester Box Hondenmand Zacht en Stevig in Grijs en Bruin Vergroten

Max’s Shop

Scruffs Chester Box Hondenmand Zacht en Stevig in Grijs en Bruin

Maak je keuze

Vriendenprijs: 29,95

Binnenkort weer op voorraad

Informatie

De Scruffs Chester is een grijze, super zachte en comfortabele box hondenmand. Hiermee haal je een heerlijke mand voor je hond in huis. Gemaakt uit één stuk voor optimale ondersteuning en een verhoogde duurzaamheid tijdens het wassen.

Deze zachte, grijze hondenmand is voorzien van een anti-slip onderzijde wat er voor zorgt dat het niet gemakkelijk kan verschuiven. De grijze mand is eenvoudig te reinigen in de wasmachine.

De Scruffs Chester collectie wordt gemaakt van een rijke Chenillestof. Deze comfortabele hondenmand is bekleed met een luxe korte pluche vacht voor warmte en comfort. Afgewerkt met een faux suède piping en knopen in het midden en voorzien van een geborduurd Scruffs logo.

  • Gemaakt van Chenillestof en zachte pluche.
  • Anti-slip onderzijde.
  • Machine wasbaar.
Deze super zachte hondenmand is bij Max&Luna verkrijgbaar in 2 kleuren (grijs en bruin) en van klein tot groot in 4 maten. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hondenmand? Lees dan dit artikel!

                       Buitenmaat                             Binnenmaat

Small:             50 x 40 cm                              42 x 32 cm

Medium:         60 x 50 cm                              50 x 40 cm

Large:             75 x 60 cm                              60 x 45 cm

Extra Large:    90 x 70 cm                              72 x 52 cm

Suggesties van Max