0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Greenfields Skin+ voedingssupplement voor honden met huidproblemen - Met koudgeperste lijnzaadolie en borage olie - Inhoud 250ml

Productomschrijving
Huidproblemen komen helaas regelmatig voor bij honden. Uit onderzoek blijkt dat 20% van de dierenartsbezoeken voortkomt uit huid- en vachtproblemen. De meest voorkomende klachten zijn jeuk, droge huid, hotspots, haaruitval, schilferige huid, doffe vacht en schurft. Mogelijke oorzaken verschillen van parasieten zoals vlooien en mijten tot allergieë...

Huidproblemen komen helaas regelmatig voor bij honden. Uit onderzoek blijkt dat 20% van de dierenartsbezoeken voortkomt uit huid- en vachtproblemen. De meest voorkomende klachten zijn jeuk, droge huid, hotspots, haaruitval, schilferige huid, doffe vacht en schurft. Mogelijke oorzaken verschillen van parasieten zoals vlooien en mijten tot allergieën of een onderliggende ziekte.

Los van de uitwendige en zichtbare klachten, is het belangrijk om te weten dat de huid het grootste orgaan is en tevens één van de belangrijkste. De huid vormt immers de beschermende barrière tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf.

Greenfields Skin+ is een voedingssupplement dat zich richt op een goede conditie van de vacht en huid van de hond. Lijnzaad olie en borage olie worden koudgeperst en komen samen in een pure hoogwaardige mix. Meerdere studies tonen aan dat de huid van de hond in evenwicht wordt gebracht door deze pure ingrediënten.

Hoogwaardige ingrediënten

Greenfields Skin+ bevat de volgende koudgeperste oliën, waardoor de waardevolle inhoudsstoffen intact zijn gebleven:

  • Lijnzaadolie (bron van Omega-3): bevat de vetzuren linolzuur (LA) en alfalinoleenzuur (ALA). ALA wordt in het lichaam deels omgezet in het omega-3 vetzuur eicosapentaeenzuur (EPA). EPA heeft een gunstige invloed op meerdere processen in het lichaam, voor de huid is dat met name gericht op de cellen in de huid. Het aanwezige linolzuur (LA) is met name van belang voor een juiste vochtbalans in de huid.
  • Koudgeperste borage olie (Omega-6): bevat de hoogste concentratie van omega-6 vetzuur gammalinoleenzuur (GLA), het heeft een gunstige invloed op meerdere processen in het lichaam, waaronder ook in de huid. Verder bevat borage olie eveneens een hoog gehalte LA.

Eigenschappen

  • Aanvullend diervoeder voor honden ter ondersteuning van een glanzende huid en vacht
  • Geschikt voor honden van alle leeftijden; dus ook voor puppy’s
  • Eenvoudige toediening met behulp van een handige doseerpomp
  • Effect zichtbaar na 2 tot 4 weken 
  • Zuinig in gebruik doordat zowel de lijnzaadolie als borage olie sterk geconcentreerd is
  • Bevat 100% zuivere, koudgeperste plantaardige ingrediënten: human grade kwaliteit

Dosering

LichaamsgewichtDosering per dag
< 10 kg1 pompje (2ml)
11-20 kg2 pompjes (4ml)
> 20 kg3-5 pompjes (6-10ml)

Toediening

Greenfields Skin+ is direct klaar voor gebruik. De olie is verpakt in een praktische fles met handige doseerpomp. Pomp de olie eenvoudig over het voer van de hond volgens de doseringstabel op het etiket. Doordat de olie sterk geconcentreerd is, is deze zeer zuinig in gebruik.

Hoe vaak moet Greenfields Skin+ gegeven worden?

Greenfields Skin+ kan op dagelijkse basis gegeven worden. Het beste is om de dosering op te bouwen, met in de eerste week een halve dosering, in de tweede week driekwart van de gebruikelijke hoeveelheid en in de derde week de volledige dosering zoals deze op de verpakking staat aangegeven.

Is Greenfields Skin+ ook geschikt voor katten?

Greenfields Skin+ kan in principe ook aan katten worden gegeven, echter de omzetting van ALA in EPA is bij katten uiterst gering. Afhankelijk van het probleem kan daarom beter worden uitgeweken naar een visolie voor de EPA of borage olie voor de GLA.

Hoe snel werkt Skin+?

Dit is geheel afhankelijk van een aantal factoren zoals duur en aard van het probleem, voeding, leeftijd en ras. In de regel duurt het zo’n 2 tot 4 weken voordat dit voedingssupplement effect laat zien.

Samenstelling

Koudgeperste lijnzaadolie (linum usitatissimum) en borage olie (borago officinalis).

Analytische waarden 

Ruw vet 96%

BarcodeArtikelInhoud
8718836723636Greenfields Skin+250ml

 

Productspecificaties

Artikelnummer
6910
EAN
8718836723636
Product
Greenfields Skin+
Type dier
Honden van alle leeftijden

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken