0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Greenfields Probiotics+ voedingssupplement voor honden met gevoelige darmen - Ondersteunt de Spijsvertering - Met Prebiotica en Probioticum - Inhoud 60 capsules

Productomschrijving
De meeste hondenbaasjes kennen het maar al te goed. Ben je lekker aan de wandel met de hond, blijkt hij plotseling last te hebben van buikloop. Daar sta je dan met je poepzakjes, terwijl je eigenlijk een flinke emmer water nodig hebt.  Voedingssupplement bij gevoelige darmen Het verschijnsel van gevoelige darmen bij honden komt vaak voor. Meesta...

De meeste hondenbaasjes kennen het maar al te goed. Ben je lekker aan de wandel met de hond, blijkt hij plotseling last te hebben van buikloop. Daar sta je dan met je poepzakjes, terwijl je eigenlijk een flinke emmer water nodig hebt. 

Voedingssupplement bij gevoelige darmen

Het verschijnsel van gevoelige darmen bij honden komt vaak voor. Meestal komt dit door infecties veroorzaakt door bacteriën, virussen en parasieten. Speciaal voor honden die hierbij ondersteuning kunnen gebruiken, heeft Greenfields Probiotics+ ontwikkeld. Dit voedingssupplement herstelt de natuurlijke balans in de darmen en ondersteunt de spijsvertering. 

Greenfields Probiotics+ kan worden toegediend aan honden die overgevoelige darmen hebben, wat zich veelal uit in diarree en flatulentie (winderigheid). Daarnaast kan dit supplement worden toegediend na een antibioticakuur om de darmflora van de hond weer te herstellen.

Als je hond een ernstige vorm van diarree heeft en hierdoor sloom is, blijft liggen, braakt of koorts heeft maak dan direct een afspraak met de dierenarts.

De formule van Greenfields Probiotics+

In Greenfields Probiotics+ zijn maar liefst 5 ingrediënten gecombineerd, waaronder 2 prebiotica en 1 probioticum. Samen zorgen deze hoogwaardige inhoudsstoffen ervoor dat de darmen vanuit verschillende invalshoeken worden ondersteund.

Greenfields Probiotics+ bevat de volgende (gepatenteerde) ingrediënten:

 • Oralin® (Enterococcus faecium – NCIMB 104215): deze bacteriestam ondersteunt de “goede bacteriën” in de darmen door deze aan te vullen. Studies hebben aangetoond dat Enterococcus faecium helpt bij de consistentie (gezonde vorm) van de ontlasting te normaliseren.
 • Profeed® (fructo oligosachariden FOS) en Lynside® (gistcellen bevatten beta glucanen en mannan-oligosachariden MOS): dit zijn beide prebiotica en stimuleren de groei van de goede bacteriën in de darmen, die op hun beurt weer de slechte bacteriën aanpakken. Hierdoor ontstaat er een optimale darmgezondheid. Beta-glucanen en MOS verhogen de weerstand.
 • Resveratrol: is een antioxidant, verhoogt de weerstand, werkt antiviraal en heeft een gunstige invloed op (on)gewenste processen in het lichaam. • Vitamine B12 (cobalamine): ondersteunt de darmflora.

Eigenschappen Greenfields Probiotics+

 • Aanvullend diervoeder voor honden met onrustige darmen en minder goede spijsvertering
 • Formule is ontwikkeld op basis van recente en gedegen wetenschappelijke studies
 • Effect zichtbaar na 2 tot 4 dagen 
 • Geschikt voor alle leeftijden dus ook voor puppy’s vanaf 4 weken
 • Bevat hoogwaardige (gepatenteerde) ingrediënten: Oralin®, Profeed®, Lynside®, Resveratrol en Vitamine B12
 • Bevat per capsule ruim 500 miljoen Enterococcus faecium bacteriën
 • Makkelijke toediening in de vorm van een capsule welke direct kan worden gegeven
 • Inhoud flesje: 60 capsules

Dosering

LichaamsgewichtDagelijkse hoeveelheid
Alle < 10 kg1 capsule
11-20 kg2 capsules
> 20 kg3 capsules

Toediening Probiotics+ capsules

De capsule kan in zijn geheel toegediend worden aan de hond, eventueel opgerold in een klein plakje kipfilet. Lukt dit niet? Dan kun je de capsule breken en de inhoud van de capsule vermengen met het hondenvoer.

Hoe lang kan ik mijn hond Probiotics+ geven?

Zodra de ontlasting van de hond weer normaal is, kun je stoppen met dit supplement. Wanneer de hond regelmatig last heeft van overgevoelige darmen (zonder ernstige oorzaak) dan kan je de dosering halveren of 1 à 2 keer per week een capsule geven.

Hoe snel werkt Probiotics+ ?

De werking van Priobiotics+ is sterk afhankelijk van de oorzaak, de mate van het probleem en natuurlijk ook de conditie van de hond. Het effect zal in de regel na 2-4 dagen zichtbaar moeten worden.

Wat is het verschil tussen prebiotica en probiotica?

Probiotica bevatten levensvatbare bacteriën en helpen de balans tussen 'goede' en 'slechte' bacteriën te herstellen. Een prebioticum, zoals voedingsvezels of oligosachariden, is een voedingsbron voor de 'goede' bacteriën in de darmen.

Wil je meer weten waarom honden probiotica kunnen gebruiken? Lees dan ons blog: Wat is een goede probiotica voor de hond?

Samenstelling

Gistcellen (van saccharomyces cerevisiae; Lynside®*) 300mg, Fructo-oligosachariden (Profeed®**) 150mg, Enterococcus faecium 4b1707 (stam NCIMB 10415; Oralin®***) 5 x 1011 CFU/kg) 14,29 mg, Resveratrol 7mg, Vitamine B12 0,1mg. * Lynside® is een patent van Lesaffre, ** Profeed® is een patent van Beghin Meiji, *** Oralin® is een patent van Chevita

Analytische waarden

Ruw eiwit 5,0%, Ruw vet 3,0%, Ruwe celstof 22,0%, Ruwe as 4,5%

 

BarcodeArtikelInhoud
8718836723629Greenfields Probiotics+60 capsules

Productspecificaties

Artikelnummer
6909
EAN
8718836723629
Product
Greenfields Probiotics+
Type dier
Honden van alle leeftijden

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Gerard op 10 November 2022
  Mijn hond heeft al jarenlang regelmatig last van diarree. Duur voer met probiotica geprobeerd, andere middeltjes, helaas niets werkte. Toen Raider weer last kreeg van diarree en ik het middel van Greenfields zag, deze toch maa...
  Mijn hond heeft al jarenlang regelmatig last van diarree. Duur voer met probiotica geprobeerd, andere middeltjes, helaas niets werkte. Toen Raider weer last kreeg van diarree en ik het middel van Greenfields zag, deze toch maar weer besteld, wat bleek: het werkte en zelfs binnen 4 dagen. Bijkomend voordeel: hij liet ook minder vieze windjes
Schrijf je eigen review

Recent bekeken