Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Greenfields Probiotics+ voedingssupplement voor honden met gevoelige darmen - Ondersteunt de Spijsvertering - Met Prebiotica en Probioticum - Inhoud 60 capsules

Greenfields Probiotics+ voedingssupplement voor honden met gevoelige darmen - Ondersteunt de Spijsvertering - Met Prebiotica en Probioticum - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Probiotics+ voedingssupplement voor honden met gevoelige darmen - Ondersteunt de Spijsvertering - Met Prebiotica en Probioticum - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Probiotics+ voedingssupplement voor honden met gevoelige darmen - Ondersteunt de Spijsvertering - Met Prebiotica en Probioticum - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Probiotics+ voedingssupplement voor honden met gevoelige darmen - Ondersteunt de Spijsvertering - Met Prebiotica en Probioticum - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Probiotics+ voedingssupplement voor honden met gevoelige darmen - Ondersteunt de Spijsvertering - Met Prebiotica en Probioticum - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Probiotics+ voedingssupplement voor honden met gevoelige darmen - Ondersteunt de Spijsvertering - Met Prebiotica en Probioticum - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Probiotics+ voedingssupplement voor honden met gevoelige darmen - Ondersteunt de Spijsvertering - Met Prebiotica en Probioticum - Inhoud 60 capsules Vergroten

Max’s Shop

Greenfields Probiotics+ voedingssupplement voor honden met gevoelige darmen - Ondersteunt de Spijsvertering - Met Prebiotica en Probioticum - Inhoud 60 capsules

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Voedingssupplement bij gevoelige darmen

De meeste hondenbaasjes kennen het maar al te goed. Ben je lekker aan de wandel met de hond, blijkt hij plotseling last te hebben van buikloop. Daar sta je dan met je poepzakjes, terwijl je eigenlijk een flinke emmer water nodig hebt. 

Het verschijnsel van gevoelige darmen bij honden komt vaak voor. Meestal komt dit door infecties veroorzaakt door bacteriën, virussen en parasieten. Speciaal voor honden die hierbij ondersteuning kunnen gebruiken, heeft Greenfields Probiotics+ ontwikkeld. Dit voedingssupplement herstelt de natuurlijke balans in de darmen en ondersteunt de spijsvertering. 

Greenfields Probiotics+ kan worden toegediend aan honden die overgevoelige darmen hebben, wat zich veelal uit in diarree en flatulentie (winderigheid). Daarnaast kan dit supplement worden toegediend na een antibioticakuur om de darmflora van de hond weer te herstellen.

Als je hond een ernstige vorm van diarree heeft en hierdoor sloom is, blijft liggen, braakt of koorts heeft maak dan direct een afspraak met de dierenarts.

De formule van Greenfields Probiotics+

In Greenfields Probiotics+ zijn maar liefst 5 ingrediënten gecombineerd, waaronder 2 prebiotica en 1 probioticum. Samen zorgen deze hoogwaardige inhoudsstoffen ervoor dat de darmen vanuit verschillende invalshoeken worden ondersteund.

Greenfields Probiotics+ bevat de volgende (gepatenteerde) ingrediënten:

 • Oralin® (Enterococcus faecium – NCIMB 104215): deze bacteriestam ondersteunt de “goede bacteriën” in de darmen door deze aan te vullen. Studies hebben aangetoond dat Enterococcus faecium helpt bij de consistentie (gezonde vorm) van de ontlasting te normaliseren.
 • Profeed® (fructo oligosachariden FOS) en Lynside® (gistcellen bevatten beta glucanen en mannan-oligosachariden MOS): dit zijn beide prebiotica en stimuleren de groei van de goede bacteriën in de darmen, die op hun beurt weer de slechte bacteriën aanpakken. Hierdoor ontstaat er een optimale darmgezondheid. Beta-glucanen en MOS verhogen de weerstand.
 • Resveratrol: is een antioxidant, verhoogt de weerstand, werkt antiviraal en heeft een gunstige invloed op (on)gewenste processen in het lichaam. • Vitamine B12 (cobalamine): ondersteunt de darmflora.

Eigenschappen Greenfields Probiotics+

 • Aanvullend diervoeder voor honden met onrustige darmen en minder goede spijsvertering
 • Formule is ontwikkeld op basis van recente en gedegen wetenschappelijke studies
 • Effect zichtbaar na 2 tot 4 dagen 
 • Geschikt voor alle leeftijden dus ook voor puppy’s vanaf 4 weken
 • Bevat hoogwaardige (gepatenteerde) ingrediënten: Oralin®, Profeed®, Lynside®, Resveratrol en Vitamine B12
 • Bevat per capsule ruim 500 miljoen Enterococcus faecium bacteriën
 • Makkelijke toediening in de vorm van een capsule welke direct kan worden gegeven
 • Inhoud flesje: 60 capsules

Dosering

Lichaamsgewicht Dagelijkse hoeveelheid
Alle < 10 kg 1 capsule
11-20 kg 2 capsules
> 20 kg 3 capsules

Toediening Probiotics+ capsules

De capsule kan in zijn geheel toegediend worden aan de hond, eventueel opgerold in een klein plakje kipfilet. Lukt dit niet? Dan kun je de capsule breken en de inhoud van de capsule vermengen met het hondenvoer.

Hoe lang kan ik mijn hond Probiotics+ geven?

Zodra de ontlasting van de hond weer normaal is, kun je stoppen met dit supplement. Wanneer de hond regelmatig last heeft van overgevoelige darmen (zonder ernstige oorzaak) dan kan je de dosering halveren of 1 à 2 keer per week een capsule geven.

Hoe snel werkt Probiotics+ ?

De werking van Priobiotics+ is sterk afhankelijk van de oorzaak, de mate van het probleem en natuurlijk ook de conditie van de hond. Het effect zal in de regel na 2-4 dagen zichtbaar moeten worden.

Wat is het verschil tussen prebiotica en probiotica?

Probiotica bevatten levensvatbare bacteriën en helpen de balans tussen 'goede' en 'slechte' bacteriën te herstellen. Een prebioticum, zoals voedingsvezels of oligosachariden, is een voedingsbron voor de 'goede' bacteriën in de darmen.

Wil je meer weten waarom honden probiotica kunnen gebruiken? Lees dan ons blog: Wat is een goede probiotica voor de hond?

Samenstelling

Gistcellen (van saccharomyces cerevisiae; Lynside®*) 300mg, Fructo-oligosachariden (Profeed®**) 150mg, Enterococcus faecium 4b1707 (stam NCIMB 10415; Oralin®***) 5 x 1011 CFU/kg) 14,29 mg, Resveratrol 7mg, Vitamine B12 0,1mg. * Lynside® is een patent van Lesaffre, ** Profeed® is een patent van Beghin Meiji, *** Oralin® is een patent van Chevita

Analytische waarden

Ruw eiwit 5,0%, Ruw vet 3,0%, Ruwe celstof 22,0%, Ruwe as 4,5%

 

Barcode Artikel Inhoud
8718836723629 Greenfields Probiotics+ 60 capsules

Suggesties van Max