Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Greenfields Mobility+ voedingssupplement voor honden - Biedt ondersteuning voor sterke botten en soepele gewrichten bij honden - Inhoud 60 capsules

Greenfields Mobility+ voedingssupplement voor honden - Biedt ondersteuning voor sterke botten en soepele gewrichten bij honden - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Mobility+ voedingssupplement voor honden - Biedt ondersteuning voor sterke botten en soepele gewrichten bij honden - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Mobility+ voedingssupplement voor honden - Biedt ondersteuning voor sterke botten en soepele gewrichten bij honden - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Mobility+ voedingssupplement voor honden - Biedt ondersteuning voor sterke botten en soepele gewrichten bij honden - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Mobility+ voedingssupplement voor honden - Biedt ondersteuning voor sterke botten en soepele gewrichten bij honden - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Mobility+ voedingssupplement voor honden - Biedt ondersteuning voor sterke botten en soepele gewrichten bij honden - Inhoud 60 capsules Vergroten Greenfields Mobility+ voedingssupplement voor honden - Biedt ondersteuning voor sterke botten en soepele gewrichten bij honden - Inhoud 60 capsules Vergroten

Max’s Shop

Greenfields Mobility+ voedingssupplement voor honden - Biedt ondersteuning voor sterke botten en soepele gewrichten bij honden - Inhoud 60 capsules

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Voedingssupplement voor soepele gewrichten

Is jouw hond lusteloos, heeft hij geen zin meer om achter een bal aan te rennen? Komt hij moeilijker de trap op en af? Dan is het tijd om naar de dierenarts te gaan. Jouw hond kan namelijk last hebben van pijnlijke gewrichten of kampen met artritis.

Ongeveer 20% van alle honden heeft last van de gewrichtsproblemen zoals artrose, artritis en heupdysplasie. Het is een misverstand dat alleen oude honden of honden met (ernstig) overgewicht minder soepele gewrichten hebben. Ook trauma, slechte voeding of erfelijke aanleg kunnen gewrichtsproblemen veroorzaken.

Speciaal voor onze viervoeters die extra ondersteuning kunnen gebruiken aan de gewrichten, is er Greenfields Mobility+, een voedingssupplement gemaakt van 100% zuivere en natuurlijke ingrediënten. De capsules bevatten een unieke combinatie van hoogwaardige ingrediënten ontwikkeld op basis van gedegen wetenschappelijke studies.

De formule van Greenfields Mobility+

Het voedingssupplement Greenfields Mobility+ bevat de volgende gepatenteerde ingrediënten:

 • Collageen type II (UC-II®): zorgt voor een natuurlijk herstel van kraakbeen en gewrichtsvloeistof in en rond de gewrichten. Het collageen in UC-II® is ongedenatureerd, dat wil zeggen dat het op een lage temperatuur wordt gewonnen uit kippenkraakbeen, waardoor de natuurlijke structuur van het collageen intact blijft. Hierdoor wordt het optimaal opgenomen door het lichaam.
 • Collageen type I (Ovomet®): versterkt niet alleen de banden en pezen rond de gewrichten, maar "smeert" ook de gewrichten. Het wordt gewonnen uit het vlies van eierschaalmembranen en is een natuurlijke bron van collageen, hyaluronzuur en chondroitine sulfaat.
 • CurQfen®: bevat curcumine, waarvan bekend is dat het een bijzonder sterke antioxidant is en diverse (on)gewenste lichaamsprocessen positief beïnvloedt. Echter de slechte biologische beschikbaarheid in het lichaam, is al decennialang een probleem. CurQfen® heeft een unieke combinatie gemaakt tussen curcuminoïden en fenugriek, waardoor de opneembaarheid tot wel 270x beter is.

Waar helpt Greenfields Mobility+ bij?

Dit voedingssupplement is bedoeld ter ondersteuning aan honden die moeite hebben met traplopen, achterblijven bij het uitlaten, bij aanraking ineenkrimpen of 's ochtends wat stram zijn.

Eigenschappen Greenfields Mobilty+

 • Aanvullend diervoeder voor honden, ter ondersteuning van de gewrichten, pezen en banden
 • Goed voor gewrichten, kraakbeen, gewrichtsvloeistof, pezen, banden, en kapsels
 • Formule is ontwikkeld op basis van recente en gedegen wetenschappelijke studies
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Effect zichtbaar binnen 4-6 weken
 • Maar één capsule per dag ongeacht de grootte van de hond
 • Bevat hoogwaardige gepatenteerde ingrediënten: collageen type II (UC-II®), collageen type I (Ovomet®) en CurQfen®.
 • Makkelijke toediening in de vorm van een capsule welke direct kan worden gegeven of met de voeding kan worden vermengd
 • Inhoud: 60 capsules

Dosering Mobility+

Voedingssupplementen werken het meest effectief als ze worden gegeven op een reguliere basis. Greenfields raadt aan Mobility+ dagelijks te geven in de aangegeven dosering op de verpakking. 

Lichaamsgewicht Dagelijkse hoeveelheid
Alle gewichten 1 capsule

Toediening Mobility+

De Mobility+ capsule kan in zijn geheel toegediend worden aan de hond, eventueel in een klein plakje kipfilet, of de inhoud van de capsule vermengen met het voer.

Hoe lang moet ik Mobility+ supplementen gebruiken?

Greenfields raadt aan om Mobility+ als standaard voedingssupplement te geven. Bij preventief gebruik eventueel dagelijks een halve dosering.

Voor welke honden is Mobility+ geschikt?

Mobility+ is geschikt voor alle hondenrassen van alle leeftijden. Ondanks dat oudere honden vaker last hebben van minder soepele gewrichten, is dit supplement geschikt voor honden van alle leeftijden. Het is ook aan te raden bij honden waarvan het ras bekend staat om gevoelige gewrichten, het wordt dan met name uit voorzorg gegeven.

Wanneer merk ik dat de gezondheid van mijn hond verbetert?

Afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, overgewicht of de ernst van de aandoening adviseert Greenfields om het minimaal 4 tot 6 weken te geven voor het gewenste effect zichtbaar wordt.

Wat is het verschil tussen Mobility+ en Flexadin Advanced?

Als je bekend bent met supplementen ter ondersteuning van gewrichtsaandoeningen voor je hond, dan ken je waarschijnlijk ook Flexadin Advanced. Qua uiterlijk zijn beide supplementen verschillend, Flexadin Advanced zijn brokjes en Mobility+ zijn capsules. Flexadin Advanced bevat net als Mobility+ UC-II, verder bevat Flexadin het traditionele plantenextract Boswellia en Omega-3. In Mobility+ vervult CurQfen de rol van Boswellia en als extra bevat Mobility+ collageen Type I (Ovomet) voor de pezen en banden. De Omega-3 in Flexadin Advanced is dusdanig laag gedoseerd dat het weinig tot geen effect zal genereren. Kortom Mobility+ heeft een bredere en meer innovatieve aanpak voor dezelfde prijs.

Wat kun je nog meer doen bij hond met gewrichtspijn of artrose?

Is jouw hond de laatste tijd minder actief of heeft hij of zij zichtbaar last tijdens dagelijkse activiteiten zoals wandelen of in en uit de auto springen? Dan is het mogelijk dat je hond gewrichtsproblemen heeft. Gelukkig zijn er naast Greenfields Mobility+ nog meer producten die je hond kunnen ondersteunen en/of de pijn bij je hond kunnen verzachten. Welke dat zijn en welke Max&Luna verkoopt, lees je in ons blog.

Waarom is de prijs van Greenfields Mobility+ hoog?

De adviesprijs van €49,95 voor 60 capsules is beslist een behoorlijk bedrag. Voor de 3 gepatenteerde nutriënten  (UC-II, Ovomet en CurQfen) is veel onderzoek gedaan naar werking en productiemethoden. Doordat echter 1 capsule per dag voldoende is, bedraagt de prijs per dag €0,83. Vergeleken met traditionele supplementen op basis van glucosamine of chondroïtine valt dat beslist mee, los van het feit dat Mobility+ qua samenstelling onvergelijkbaar is.

Samenstelling Mobility+

Collageen type I (Ovomet®*) 240mg, Curcumine/Fenegriek complex (CurQfen®**) 100 mg, Collageen type II (UC-II®***) 40 mg, Gelatine (capsule) 123mg, Magnesiumstearaat 8mg. *Ovomet® is een patent van Eggnovo, ** CurQfen® is een patent van Akay-group, ***UC-II® is een patent van Lonza.

Analytische waarden

Ruw eiwit 67,5%, Ruw vet 1,8%, Ruwe vezels <0,03%, Ruwe as 6,4%

 

Barcode Artikel Inhoud
8718836723605 Greenfields Mobility+ 60 capsules

Suggesties van Max