0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Greenfields Calm+ voedingssupplement voor honden met stress en angst problemen – Met Valeriaan, Withania en CurQfen - Inhoud 90 capsules

Productomschrijving
Stress en angst bij honden kunnen verschillende oorzaken hebben, maar worden ook vaak veroorzaakt door mensen. Stress kan het gevolg zijn van o.a. andere honden, vreemde mensen, een bezoek aan de dierenarts, reizen, autorijden, harde geluiden (bijv. vuurwerk) of plotselinge veranderingen zoals een verhuizing. Greenfields Calm+ is het diervriendeli...

Stress en angst bij honden kunnen verschillende oorzaken hebben, maar worden ook vaak veroorzaakt door mensen. Stress kan het gevolg zijn van o.a. andere honden, vreemde mensen, een bezoek aan de dierenarts, reizen, autorijden, harde geluiden (bijv. vuurwerk) of plotselinge veranderingen zoals een verhuizing.

Greenfields Calm+ is het diervriendelijke voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor de honden die extra ondersteuning nodig hebben in een voor hen stressvolle of angstige situatie. Greenfields Calm+ bevat een unieke combinatie van hoogwaardige en natuurzuivere ingrediënten, samengesteld op basis van gedegen wetenschappelijke studies.

Hoogwaardige ingrediënten

Greenfields Calm+ bevat de volgende zuivere ingrediënten:

 • Valeriaan & Withania (Ashwagandha): zorgt enerzijds voor een rustgevende en kalmerende werking en anderzijds voor het verminderen van stress en angst zonder suf te maken. Withania staat ook wel bekend als een adaptogeen, dit zorgt voor meer weerstand tegen lichamelijke en geestelijke stress.
 • CurQfen®: een unieke combinatie van curcumine en fenegriekzaden, waardoor de opname van curcumine tot wel 270x beter is. Juist de onvergelijkbare biologische beschikbaarheid maakt CurQfen® geschikt voor toepassing in Calm+. Het verbetert ook de werking van neurotransmitters zoals dopamine (stimuleert tevreden gevoel) en serotonine (stimuleert zelfvertrouwen en stemming).
 • Vitamine B6 & B9: verhogen het niveau van serotonine en stimuleren de mentale stabiliteit.

Eigenschappen

 • Aanvullend diervoeder voor honden bij onrustig en ongewenst gedag
 • Biedt ondersteuning in stressvolle situaties
 • Effect na 4 tot 5 dagen zichtbaar 
 • Helpt kalmeren bij een verhuizing, dierenarts, reizen, visite of vuurwerk
 • Formule is ontwikkeld op basis van recente en gedegen wetenschappelijke studies
 • Geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor puppy’s
 • Bevat 100% human grade, hoogwaardige ingrediënten: valeriaan, withania (ashwagandha), vitamine B6 & B9 en CurQfen®
 • Makkelijke toediening in de vorm van een capsule welke direct kan worden gegeven, eventueel in een plakje kipfilet of vermengd door de voeding
 • Inhoud: 90 capsules

Dosering

LichaamsgewichtDagelijkse hoeveelheid
Tot 10 kg1 capsule 
11-20 kg2 capsules
Vanaf 20 kg3 capsules

Wat kun je nog meer doen tegen stress bij je hond?

Is jouw hond de laatste tijd erg onrustig en vertoond hij/zij stressvol gedrag? Dan is het mogelijk dat je hond stress en angst problemen heeft. Gelukkig zijn er naast Greenfields Calm+ nog meer producten die je hond kunnen ondersteunen en/of de stress bij je hond kunnen kalmeren. Denk bijvoorbeeld aan het Thundershirt, een hulpmiddel voor angstige honden.

Toediening

Kan in zijn geheel toegediend worden, eventueel in een klein plakje kipfilet, of de inhoud van de capsule vermengd met het voer.  Indien nodig (bij acute stress) kan een dubbele dosering gegeven worden.

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn hond Calm+ geven?

Calm+ is geschikt voor honden van alle leeftijden, dus ook geschikt voor puppy’s.

Wanneer geef je Calm+ aan je hond of kat?

Greenfields adviseert om een week voorafgaand aan een stressvolle situatie al te beginnen. Het effect is na 4 tot 5 dagen zichtbaar. Bij acute stress kan een dubbele dosering worden gegeven om de werking te versnellen.

Hoelang kun je Calm+ aan je hond of kat geven?

Het beste is de aanbevolen dosering te verdelen over de dag. Wanneer de hond continue stress ervaart kan er dagelijks een capsule worden gegeven. Na verloop van tijd kan men proberen of een halve dosering volstaat.

Samenstelling

Withania (Ashwagandha) extract 240mg, Curcumine/Fenugriek complex (CurQfen®*) 60mg, valeriaan extract 10mg (ratio 3-6/1 > 40mg), Vitamine B9 (foliumzuur) 40mcg, Vitamine B6 220mcg, gelatine (capsule) 75mg, magnesiumstearaat 6,85mg. *CurQfen® is een patent van Akay-group.

Analytische waarden

Ruw eiwit 26,0%, Ruw vet 4,4%, Ruwe vezels 3,45%, Ruwe as 12,0%

Productspecificaties

Artikelnummer
6908
EAN
8718836723612
Product
Greenfield Calm+
Type dier
Hond en kat

Reviews

4.4 / 5Gebaseerd op 5 review(s)
 • 4 / 5
  Gepost door: Martijn op 23 Oktober 2023
  Na het geven van Greenfields Calm+ aan mijn hond merk ik echt een positieve verandering in zijn gedrag. Hij lijkt minder gevoelig voor geluiden en reageert kalm op situaties die hem eerder angstig maakten.
 • 5 / 5
  Gepost door: Jaco op 23 Oktober 2023
  We namen onze hond dit jaar mee op vakantie en die verandering is soms stressvol voor de hond. We hebben toen Calm gegeven en hij was een stuk rustiger en stabieler.
 • 5 / 5
  Gepost door: Sofie op 23 Oktober 2023
  Ik heb dit vorig jaar besteld ter voorbereiding op het vuurwerkseizoen. Mijn hond was aanzienlijk rustiger en minder in paniek als we der gingen uitlaten. Ik heb nu weer een potje besteld zodat we op tijd kunnen beginnen met h...
  Ik heb dit vorig jaar besteld ter voorbereiding op het vuurwerkseizoen. Mijn hond was aanzienlijk rustiger en minder in paniek als we der gingen uitlaten. Ik heb nu weer een potje besteld zodat we op tijd kunnen beginnen met het geven van dit supplement. Aanrader!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken