0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Anti-klit spray voor katten - Greenfields 200 ml

Productomschrijving
Kortharige katten hebben niet vaak een borstelbeurt nodig, maar de vacht van langharige katten daarentegen dient regelmatig verzorgd te worden. Zit de vacht van jouw kat snel vol met klitten, dan biedt deze anti-klit spray een uitkomst! Deze spray voorkomt klitten en maakt de vacht makkelijk kambaar zonder het haar vet te maken. De kam glijdt na ge...

Kortharige katten hebben niet vaak een borstelbeurt nodig, maar de vacht van langharige katten daarentegen dient regelmatig verzorgd te worden. Zit de vacht van jouw kat snel vol met klitten, dan biedt deze anti-klit spray een uitkomst! Deze spray voorkomt klitten en maakt de vacht makkelijk kambaar zonder het haar vet te maken. De kam glijdt na gebruik moeiteloos door de vacht en jouw kat ziet er in een mum van tijd weer verzorgd uit.

Kenmerken

 • Helpt bij het ontklitten van katten met lange haren
 • Zorgt voor een goede doorkambaarheid van de vacht
 • Ideaal voor katten met een lange vacht
 • pH neutrale formule
 • Parfum is vrij van allergenen

Gebruiksaanwijzing

Schudden voor gebruik. Spray op de droge vacht of nadat u uw kat heeft gewassen met Greenfields kattenshampoo. Masseer in en laat één minuut intrekken. Uitspoelen is niet nodig. Kam de vacht uit.

Vachtverzorging bij langharige katten

Langharige katten zoals een pers, maine coon of boskat, hebben een intensieve verzorging van hun vacht nodig. Dat betekent goed kammen, borstelen en eventueel bijknippen. Als de vacht niet goed verzorgd wordt, gaat deze klitten of zelfs vervilten. Als de vacht vervilt, dan zijn de haren zodanig geklit dat ze een soort viltachtige plakken vormen in de vacht. Vervilting van de vacht is heel pijnlijk voor de kat en kan de kat zelfs ziek maken. Normale klitten zijn ook niet prettig en kunnen gemakkelijk voorkomen worden.

Door iedere week gebruik te maken van de Greenfields anti-klit spray en een goede borstel- en kambeurt in te plannen, voorkom je het ontstaan van klitten. Daarnaast is het verstandig om iedere avond als de kat op schoot komt even een paar minuten de vacht zachtjes door te kammen. Maak hier een ontspannen momentje van samen met je kat.

Bij ernstige klitten die vervilt zijn, werkt een anti-klit spray niet meer. Deze vervilte klitten kun je er beter voorzichtig uit knippen. Pas op dat je niet in de huid knipt! Lukt dit je niet zelf omdat de kat dit niet toelaat, dan raden we aan om met de kat langs de dierenarts of trimmer te gaan. Deze kan de vacht met een tondeuse (speciaal voor dieren) op de vervilte plekken scheren. De kat zal zich daarna weer goed kunnen bewegen en zich veel fijner voelen.

Waarschuwing

Voor het gebruik het etiket lezen. Buiten bereik van kinderen houden. Contact met ogen, oren en neus vermijden. Indien nodig uitspoelen met water. Bij het inwinnen van medisch advies de verpakking ter beschikking houden. Koel en donker bewaren.

Productspecificaties

Artikelnummer
5825
EAN
8718836723537

Reviews

4.5 / 5Gebaseerd op 4 review(s)
 • 3 / 5
  Gepost door: Cindy op 21 Februari 2023

  De spray doet wat hij moet doen: ontklitten. Ik geef alleen geen vijf sterren omdat de spray geel is en helaas ook (lich...

  De spray doet wat hij moet doen: ontklitten. Ik geef alleen geen vijf sterren omdat de spray geel is en helaas ook (licht) gele vlekken in de vacht van mijn Ragdoll geeft.

  • +Doet zijn werk
  • -Geeft gele vlekken in de vacht
 • 5 / 5
  Gepost door: Carmen op 7 Februari 2023

  Fijn product Aangename geur

 • 5 / 5
  Gepost door: Katie op 15 Augustus 2022
  Super fijne antiklit spray van Greenfields. Doet wat het zegt op de website. Maakt de vacht van onze langeharige katten beter doorkambaar. Ruikt lekker naar babypoeder.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken