Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Anti-klit spray voor katten - Greenfields 200 ml

Anti-klit spray voor katten - Greenfields 200 ml Vergroten Anti-klit spray voor katten - Greenfields 200 ml Vergroten

Luna’s Shop

Anti-klit spray voor katten - Greenfields 200 ml

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Greenfields Detangler Spray voorkomt klitten bij langharige katten

Kortharige katten hebben niet vaak een borstelbeurt nodig, maar de vacht van langharige katten daarentegen dient regelmatig verzorgd te worden. Zit de vacht van jouw kat snel vol met klitten, dan biedt deze anti-klit spray een uitkomst! Deze spray voorkomt klitten en maakt de vacht makkelijk kambaar zonder het haar vet te maken. De kam glijdt na gebruik moeiteloos door de vacht en jouw kat ziet er in een mum van tijd weer verzorgd uit.

Kenmerken

 • Helpt bij het ontklitten van katten met lange haren
 • Zorgt voor een goede doorkambaarheid van de vacht
 • Ideaal voor katten met een lange vacht
 • pH neutrale formule
 • Parfum is vrij van allergenen

Gebruiksaanwijzing

Schudden voor gebruik. Spray op de droge vacht of nadat u uw kat heeft gewassen met Greenfields kattenshampoo. Masseer in en laat één minuut intrekken. Uitspoelen is niet nodig. Kam de vacht uit.

Vachtverzorging bij langharige katten

Langharige katten zoals een pers, maine coon of boskat, hebben een intensieve verzorging van hun vacht nodig. Dat betekent goed kammen, borstelen en eventueel bijknippen. Als de vacht niet goed verzorgd wordt, gaat deze klitten of zelfs vervilten. Als de vacht vervilt, dan zijn de haren zodanig geklit dat ze een soort viltachtige plakken vormen in de vacht. Vervilting van de vacht is heel pijnlijk voor de kat en kan de kat zelfs ziek maken. Normale klitten zijn ook niet prettig en kunnen gemakkelijk voorkomen worden.

Door iedere week gebruik te maken van de Greenfields anti-klit spray en een goede borstel- en kambeurt in te plannen, voorkom je het ontstaan van klitten. Daarnaast is het verstandig om iedere avond als de kat op schoot komt even een paar minuten de vacht zachtjes door te kammen. Maak hier een ontspannen momentje van samen met je kat.

Bij ernstige klitten die vervilt zijn, werkt een anti-klit spray niet meer. Deze vervilte klitten kun je er beter voorzichtig uit knippen. Pas op dat je niet in de huid knipt! Lukt dit je niet zelf omdat de kat dit niet toelaat, dan raden we aan om met de kat langs de dierenarts of trimmer te gaan. Deze kan de vacht met een tondeuse (speciaal voor dieren) op de vervilte plekken scheren. De kat zal zich daarna weer goed kunnen bewegen en zich veel fijner voelen.

Waarschuwing

Voor het gebruik het etiket lezen. Buiten bereik van kinderen houden. Contact met ogen, oren en neus vermijden. Indien nodig uitspoelen met water. Bij het inwinnen van medisch advies de verpakking ter beschikking houden. Koel en donker bewaren.

Suggesties van Luna