0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

District 70 GIFT SET - Doosje met 3 Kartonnen kattenspeeltjes - Balletje, Muis en Dobbelsteen - Ideaal cadeau voor kattenbaasjes

Productomschrijving
De meeste kattenbaasjes hebben geen reden nodig om hun kat een nieuw speeltje te geven, maar op sommige dagen is het leuk om extra uit te pakken. Wat dacht je van de verjaardag van je kat of op de adoptaversary van je asielkat. Op deze dagen mag je jouw kat extra in het zonnetje zetten! Doosje met 3 kattenspeeltjes. Leuk om te geven én om te krij...

De meeste kattenbaasjes hebben geen reden nodig om hun kat een nieuw speeltje te geven, maar op sommige dagen is het leuk om extra uit te pakken. Wat dacht je van de verjaardag van je kat of op de adoptaversary van je asielkat. Op deze dagen mag je jouw kat extra in het zonnetje zetten!

Doosje met 3 kattenspeeltjes. Leuk om te geven én om te krijgen!

Deze giftset met kattenspeeltjes is het ideale cadeau om te geven bij de komst van een kitten, op de verjaardag van jouw kat, tijdens de feestdagen of als je wat anders te vieren hebt!

Uren spelen en vermaak zit in dit kleine doosje verpakt. De District 70 GIFT SET bestaat uit de GLORY, MOUSE & DICE. Maak het feest compleet met de FIESTA verjaardagstaart voor katten!

Kartonnen bal als kattenspeeltje

De GLORY is een kattenspeeltje gemaakt van duurzaam honinggraat papier. Als katten iets graag doen naast slapen dan is het wel jagen en vooral op een prooidier met veren. Om dit instinct te stimuleren zitten er bovenop het speelballetje ook veren en een rinkelend speelballetje. Het kartonnen kattenspeeltje is licht in gewicht waardoor jouw kat hem overal naartoe kan slepen. De kieren zijn de ideale plek om kattenkruid of een snack te verstoppen, waardoor jouw kat nog meer wordt gestimuleerd om ermee te spelen.

Speelgoed muisje

Zijn jouw katten ook dol op muizen of brengen ze wel eens vol trots een muis mee naar binnen? Bij deze muis hoef je niet te schrikken. De MOUSE is een kartonnen kattenspeeltje in de vorm van een muis, jouw kat zal zich gegarandeerd amuseren met jagen en rennen door het hele huis.

Papieren dobbelsteen

De DICE is een kartonnen kattenspeeltje in de vorm van een dobbelsteen. Jouw kat zal zich uren vermaken want in de dobbelsteen zit een balletje met rinkelend geluid! Speelplezier gegarandeerd voor zowel een kitten als een volwassen kat!

Highlights

  • Drie kartonnen kattenspeeltjes verpakt in mooi doosje
  • Ontworpen om te krabben, spelen en jagen
  • Gemaakt van duurzaam karton
  • Geschikt voor zowel kittens als volwassen katten
  • Leuk om te geven én te krijgen
  • Afmeting GLORY: 8 cm diameter
  • Afmeting MOUSE: 11,5 cm x 8 cm x 5 cm
  • Afmeting DICE: 5,5 cm x 5,5 cm x 5,5 cm

Let op!

Geen enkel kartonnen kattenspeeltje is onverwoestbaar. Ondanks dat de kattenspeeltjes van sterk (honinggraat papier) karton zijn gemaakt, zal het naarmate enthousiast gebruik van staat veranderen. Wees voorzichtig dat je kat de veertjes van het kattenspeelgoed niet gaat eten, dit kan gevolgen hebben.

Productspecificaties

Artikelnummer
6757
EAN
8717202615452
Afmetingen
22 x 8 x 9

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken