Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Doc & Phoebe's Forever Fun Treat Track - Interactief snackspeelgoed voor katten - Stimuleert het jachtinstinct van je kat - Voor katten met veel energie

Productomschrijving
Dit speelgoed is geheid een succes bij jouw kat! Doc & Phoebe's Forever Fun Treat Track is een ultieme combinatie van de beroemde balletjes toren met daarin een snack- én laserballetje. Dit is de droom van iedere kat en biedt echt Forever Fun!Van nature werken katten graag voor hun eten. In de natuur spenderen ze wel 80% van hun wakkere uurtje...

Dit speelgoed is geheid een succes bij jouw kat! Doc & Phoebe's Forever Fun Treat Track is een ultieme combinatie van de beroemde balletjes toren met daarin een snack- én laserballetje. Dit is de droom van iedere kat en biedt echt Forever Fun!

Van nature werken katten graag voor hun eten. In de natuur spenderen ze wel 80% van hun wakkere uurtjes aan jagen. Daag je kat daarom ook binnenshuis mentaal en fysiek uit met de Doc & Phoebe’s Forever Fun Treat Track, waarmee je van snacktijd ook speeltijd maakt.

Hoe werkt de Forever Fun Treat Track?

Haal de snackballetjes uit de toren, draai open en vul ze met droogvoer of snoepjes. Duw de balletjes vervolgens terug in de toren. Laat je kat nu spelen met de Forever Fun Treat Track. Zodra je kat tegen de voerballetjes tikt, zal er eten uitkomen. Je kat zal het fantastisch vinden om de snoepjes uit de balletjes te moeten krijgen en vervolgens uit de toren te vissen. Het lichtgevende laser balletje houdt je katten geboeid, zelfs als alle snacks op zijn.

Deze blauw gekleurde toren bestaat uit drie niveaus en meerdere balletjes. Je kat of kitten kan er tegenaan slaan, erom heen rennen en erover heen springen. Uren speelplezier gegarandeerd!

 • Ideaal voor huishoudens met meerdere katten
 • Vrij van BPA
 • Reinigen met warm water en zeep.

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar vanwege kleine onderdelen en stikgevaar!

Bekijk hieronder een video van de Forever Fun Treat Track!

Snackspeelgoed van Doc & Phoebe's

Zoek je meer uitdagende snackspelletjes voor je kat? Kies dan Doc & Phoebe's Twirly Bird Snacker! Deze draaiende vogel bevredigt het jachtinstinct van je kat en biedt mentale en fysieke uitdaging. Of kies voor de Doc & Phoebe Hunting Snacker. Hiermee stimuleer je het jachtinstinct door je kat te laten ‘jagen’ op de muis met daarin zijn tussendoortje.

Productspecificaties

Artikelnummer
6315
EAN
077234330531

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 4 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Marrevee op 8 November 2023

  Zikos vindt het heel leuk en speelt er leuk mee.

  ...

  Zikos vindt het heel leuk en speelt er leuk mee.

  • +Erg leuk
 • 5 / 5
  Gepost door: Lia op 24 April 2023

  LEUKE SPEELTOREN VOOR DE KATTEN, ZE SPELEN ER GRAAG MEE

 • 5 / 5
  Gepost door: Michelle op 15 Augustus 2022
  Erg leuk speelgoed voor onze kat. Zeker in de avonduren als het laserballetje oplicht, de kat wordt er helemaal wild van. Een aanrader!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken