0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Feliway Optimum Startset Verdamper + Flacon 48ml - Kalmeert katten – Uniek Feromonen Complex - Aanbevolen door dierenartsen

Productomschrijving
Feliway Optimum helpt katten zich veilig en vertrouwd te voelen in huis, biedt geruststelling en zorgt voor harmonie tussen meerdere katten in huis. Feliway Optimum is een nieuwe, gepatenteerde feromoonontdekking en de beste oplossing van Feliway om de meest voorkomende tekenen van stress bij katten te verminderen. Het helpt bij meer tekenen van s...

Feliway Optimum helpt katten zich veilig en vertrouwd te voelen in huis, biedt geruststelling en zorgt voor harmonie tussen meerdere katten in huis.

Feliway Optimum is een nieuwe, gepatenteerde feromoonontdekking en de beste oplossing van Feliway om de meest voorkomende tekenen van stress bij katten te verminderen. Het helpt bij meer tekenen van stress, in meer situaties en kalmeert katten beter dan ooit.

Het geheim van gelukkige katten!

Feliway Optimum vermindert krabben, sproeien (plassen), spanningen en conflicten tussen katten, algemene angst en reacties op veranderingen. Deze nieuwe ontdekking van Feliway, al meer dan 25 jaar een expert op het gebied van stress bij katten, stuurt kalmerende boodschappen, waardoor je katten zich thuis comfortabeler dan ooit voelen.

In een enquête gaf 93% van de katteneigenaren aan dat hun katten rustiger waren bij gebruik van Feliway Optimum. 

Hoe werkt Feliway Optimum?

Dankzij het geavanceerde nieuwe feromonencomplex voor katten geeft Feliway Optimum katten rustgevende boodschappen in hun eigen taal. Deze holistische boodschap helpt alle katten om zich thuis comfortabeler en veiliger te voelen. Bovendien bevordert het de harmonie tussen samenwonende katten.

Feliway optimum in het kort:

  • Helpt katten met meer tekenen van stress, in meer situaties, en kalmeert katten beter dan ooit!
  • In te zetten bij ongewenst krabben, urine sproeien, spanning en conflicten, angst (zich verstoppen), overmatige vachtverzorging en een verminderde eetlust als gevolg van stress
  • Ook in te zetten tijdens de stressvolle feestdagen en bij vuurwerkangst
  • Nieuwe feromonenontdekking voor versterkte werkzaamheid
  • 93% van de katteneigenaren zag dat hun katten kalmer werden
  • Elke navulling van de verdamper bestrijkt een oppervlakte tot 70 m2
  • Veilig en niet-verdovend
  • Klinisch bewezen, gebruikt en aanbevolen door dierenartsen

Inhoud

Hoe gebruik ik Feliway Optimum?

Inpluggen en klaar: schroef de flacon op de verdamper en plug hem in een stopcontact in de ruimte waar de kat de meeste tijd doorbrengt

De Feliway Optimum Startset bevat één diffuser en één flacon. Je dient de verstuiver aan te sluiten in de kamer(s) waar jouw kat de meeste tijd doorbrengt - elke verstuiver dekt tot 70 vierkante meter. De verdamper moet continu gedurende dag en nacht in het stopcontact blijven zitten. Bij ontkoppeling zal de verdamper niet goed werken.

De verdamper en flacon van Feliway Optimum leveren tot 30 dagen lang continu kalmerende feromonen in een ruimte van 70 m2. Zorg ervoor dat de verstuiver niet wordt bedekt door gordijnen of achter meubels. Houdt minimaal 1 meter vrije afstand rondom de verdamper. Elke flacon van 48 ml gaat tot 30 dagen mee. De sticker op de flacon geeft aan wanneer het tijd is voor een nieuwe vulling. Voor een maximale effectiviteit moet je de verstuiver om de 6 maanden vervangen.

Zorg ervoor dat je jouw kat doorlopend ondersteunt door elke maand een nieuwe Feliway Optimum Navulling te gebruiken.

Zorg ervoor dat je de instructies volgt wanneer je de verstuiver aansluit, en sluit de verstuiver rechtop aan.

Productspecificaties

Artikelnummer
7112
EAN
3411113030476
Afmetingen
17 x 11 x 7
Artikel
Feliway Optimum Startset

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken