0
0

Feliway Help Navulling 3 Cartridges - 3 x 7 dagen - Voor kortdurende situaties die stress veroorzaken bij katten - Aanbevolen door Dierenartsen

Feliway Feliway Help Navulling 3 Cartridges  - 3 x 7 dagen - Voor kortdurende situaties die stress veroorzaken bij katten - Aanbevolen door Dierenartsen
Productomschrijving
Een cartridge voorziet je kat 7 dagen lang van geluksboodschappen. Wees altijd voorbereid met de Feliway Help! navulset met 3 cartridges; 3x7 dagen extra geruststelling voor jouw kat. Staat er een feestje op de planning? Ga je een weekendje weg of ga je veranderingen in huis aanbrengen zoals een verbouwing of herinrichting? Of moet je kat naar de...

Een cartridge voorziet je kat 7 dagen lang van geluksboodschappen. Wees altijd voorbereid met de Feliway Help! navulset met 3 cartridges; 3x7 dagen extra geruststelling voor jouw kat.

Staat er een feestje op de planning? Ga je een weekendje weg of ga je veranderingen in huis aanbrengen zoals een verbouwing of herinrichting? Of moet je kat naar de dierenarts voor een operatie?

Katten houden van rust en routine. Alles wat afwijkt van de gebruikelijke dagelijkse routine kan een uitdagende situatie zijn voor katten, waardoor ze gestrest kunnen raken.

Wanneer jouw kat te maken krijgt met tijdelijke stressvolle situaties, zoals een gepland feestje, veranderingen thuis, of wanneer je een weekendje weggaat, kan Feliway Help! je kat helpen met deze moeilijke momenten om te gaan.

De Feliway Help! verdamper is nodig om de FELIWAY Help! navulset te kunnen gebruiken. Bestel de De Feliway Help! verdamper hier.

 

Hoe werkt het Feliway Help!?

Feliway Help! levert kalmerende feromonen, dat wil zeggen geruststellende boodschappen, zodat je kat zich comfortabel en veilig voelt in zijn omgeving.

Plug de FELIWAY Help! verdamper bij voorkeur 2 dagen voor de stressvolle situatie in het stopcontact. Zo kan je kat wennen aan de voorbereidingen die gepaard gaan met een weekendje weg, een gepland feestje, veranderingen in huis of operatie.

Plaats de verdamper in het stopcontact in de ruimte waar je kat de meeste tijd doorbrengt.Zorg ervoor dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom ook niet onder planken of achter deuren, gordijnen en meubels. Dit kan de verspreiding verhinderen.

Voor het beste resultaat laat je de verdamper 7 dagen continu ingeplugd.

Feliway Help! in het kort:

  • Iedere cartridge helpt 7 dagen signalen van stress te verminderen
  • Ideaal voor kortdurende situaties die stress veroorzaken bij katten, zoals: Weekendjes weg, Veranderingen in huis, Feestjes en de komst van visite, Herstel na hospitalisatie of chirurgische ingreep
  • Indien mogelijk twee dagen voor de verwachte situatie in het stopcontact pluggen​
  • Voor het beste resultaat de verdamper zeven dagen continu ingeplugd laten​
  • Elke verdamper bestrijkt een oppervlakte tot 50 m2​
  • Veilig en niet-verdovend
  • Klinisch bewezen, gebruikt en aanbevolen door dierenartsen

Wil je jouw kat langdurig ondersteunen met geruststellende feromonen? Probeer dan de Feliway Optimum voor extra geruststelling gedurende 30 dagen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7116
EAN
3411113085995
Afmetingen
12 x 3 x 8
Artikel
Feliway Help Navulling

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken