0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Feliway Classic Startset Verdamper + Flacon 48ml - Antistress - Kalmeert katten - Aanbevolen door dierenartsen

Productomschrijving
Plast jouw kat geregeld buiten de kattenbak, krabt hij aan je meubels en tapijt of verstopt hij zich? Dit gedrag kan worden veroorzaakt door angst en onrust. Feliway producten worden aanbevolen door dierenartsen. Ze zijn medicijnvrij en het is klinisch bewezen dat ze helpen om allerlei ongewenst gedrag bij katten te verlichten. Feliway Classic geef...

Plast jouw kat geregeld buiten de kattenbak, krabt hij aan je meubels en tapijt of verstopt hij zich? Dit gedrag kan worden veroorzaakt door angst en onrust. Feliway producten worden aanbevolen door dierenartsen. Ze zijn medicijnvrij en het is klinisch bewezen dat ze helpen om allerlei ongewenst gedrag bij katten te verlichten. Feliway Classic geeft 'geluksboodschappen' door de natuurlijke geruststellende signalen (feromonen) van katten na te bootsen, zodat katten zich thuis rustig en op hun gemak voelen.

Feliway Classic zorgt voor een gelukkige kat in huis!

Feliway Classic blijkt bij 90% van de katten het krabben, sproeien en verstoppen te verminderen, en veel kattenbaasjes zien al binnen zeven dagen resultaat.

Katten zijn zeer gevoelig voor veranderingen, dus als je veranderingen in huis verwacht zoals een verhuizing, renovatie, verbouwing, nieuwe huisdieren of nieuwe gezinsleden is Feliway zeer effectief om te zorgen dat je katten rustig blijven en zich zonder ongewenst gedrag aan de veranderingen kunnen aanpassen.

Hoe werkt Feliway Classic?

Katten communiceren via natuurlijke 'geluksboodschappen' die vrijkomen uit verschillende delen van hun lichaam zoals hun kopje, de zone rond de tepels en de poten. De wetenschappelijke naam van deze stoffen is 'feromonen'.

Als katten zich comfortabel en gelukkig voelen, markeren ze hun territorium als vertrouwd door met hun kopje tegen hoeken, meubels, mensen of andere katten in huis te wrijven. Daarmee geven ze een boodschap af. 'Geluksboodschappen' die in de omgeving aanwezig zijn, stellen katten gerust.

Feliway Classic stuurt 'geluksboodschappen' naar katten en geeft hen een veilig en geborgen gevoel in huis.

Feliway maakt gebruik van natuurlijke geruststellende boodschappen van katten, en zorgt dat je kat zich soepel kan aanpassen aan het snelle moderne leven. Het stimuleert vrolijkheid en helpt tekenen van stress zoals sproeien, krabben en verstoppen te voorkomen.

Feliway in het kort:

 • Inpluggen en klaar
 • Voorkomt of vermindert ongewenst gedrag
 • Veilig en niet-verdovend
 • Klinisch bewezen, gebruikt en aanbevolen door dierenartsen
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Een maand lang constante geruststelling in het huis
 • Bestrijkt een oppervlakte tot 70 m2

Inhoud

Hoe gebruik ik Feliway?

Inpluggen en klaar: schroef de flacon op de verdamper en plug hem in een stopcontact.

De Feliway Classic Startset bevat één diffuser en één flacon. Je dient de verstuiver aan te sluiten in de kamer(s) waar jouw kat de meeste tijd doorbrengt - elke verstuiver dekt tot 70 vierkante meter. Verdamper moet continu (gedurende dag en nacht) in het stopcontact blijven zitten. Bij ontkoppeling zal de verdamper niet goed werken. Zorg ervoor dat de verstuiver niet wordt bedekt door gordijnen of achter meubels. Houdt minimaal 1 meter vrije afstand rondom de verdamper. Elke navulling gaat tot 30 dagen mee. Voor een maximale effectiviteit moet je de verstuiver om de 6 maanden vervangen. Zorg ervoor dat je de instructies volgt wanneer je de verstuiver aansluit, en sluit de verstuiver rechtop aan.

Hoe snel werkt Feliway?

Veel kattenbaasjes zien binnen 7 dagen de eerste resultaten bij de kat. Uiteraard is iedere kat uniek en wanneer je resultaat ziet is sterk afhankelijk van de aard en omvang van het probleem. We raden aan om Feliway Classic minimaal 1 maand te gebruiken om het resultaat te kunnen beoordelen.

Wanneer moet je Feliway Classic niet gebruiken?

 • Als jouw kat in huis plast omdat hij geen toegang heeft tot een (schone) kattenbak, zal Feliway Classic niet helpen om het in huis plassen te verminderen.
 • Als de kat aan de meubels of muren krabt omdat hij geen toegang heeft tot een krabpaal, zal Feliway Classic niet helpen. Krabben is namelijk een essentiële behoefte van de kat. Zorg dat je altijd een krabmeubel in huis hebt, het liefst een krabmeubel in meerdere vertrekken in het huis.
 • Als de kat in huis plast, zich verstopt of een verminderde eetlust heeft vanwege medische redenen, helpt Feliway Classic niet. Het is belangrijk om een dierenarts te raadplegen om mogelijke medische problemen bij de kat uit te sluiten.
 • Als de kat ruzie heeft met een andere kat in huis, raden we aan Feliway Friends te gebruiken.
 • Feliway helpt niet bij spanningen of zelfs agressie tegen baasjes. In dergelijke situaties raden we aan om de dierenarts of een gedragstherapeut te raadplegen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7104
EAN
3411112169535
Afmetingen
15 x 11 x 7
Artikel
Feliway Classic Startset

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken