Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Feliway Classic Spray – 20 ml of 60 ml – Feromonen spray tegen stress, sproeien en ander ongewenst gedrag – Handig voor thuis en onderweg

Productomschrijving
Feliway Classic helpt katten op natuurlijke wijze om te gaan met stresssituaties, stopt ongewenst kattengedrag zoals sproeien en krabben en zorgt voor een harmonieuze omgeving voor jou en je kat en voor een ontspannen gevoel in de transportmand. Feromonen spray tegen stress, sproeien en ander ongewenst gedrag Feliway Classic spray is ideaal voor ...

Feliway Classic helpt katten op natuurlijke wijze om te gaan met stresssituaties, stopt ongewenst kattengedrag zoals sproeien en krabben en zorgt voor een harmonieuze omgeving voor jou en je kat en voor een ontspannen gevoel in de transportmand.

Feromonen spray tegen stress, sproeien en ander ongewenst gedrag

Feliway Classic spray is ideaal voor gebruik op plaatsen waar de Feliway verdamper niet kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld in de auto, de reismand of onderweg naar de dierenarts. Feliway Spray kan ook worden gebruikt als aanvulling op de verdamper of daar waar extra behandeling gewenst is, zoals bijvoorbeeld bij de kattenbak of het kattenluik.

Spray de angst weg en zorg dat je kat zich op zijn gemak voelt!

Gemakkelijk voor thuis, handig voor onderweg

Spray eenvoudig op kattenmanden, meubels, deuropeningen en prominente objecten in huis. Om markeringen van de kat te voorkomen. Onderweg, tijdens autoritten of wanneer je naar de dierenarts gaat, spray dan rechtstreeks spuitjes Feliway in de reismand van de kat.

Effectief tegen sproeien en krabben

Vertoont je kat sproeigedrag? Spray Feliway dan na grondige reiniging van de urinevlekken rechtstreeks op de markeringsplekken, en op andere prominente voorwerpen zoals meubels, gordijnen, raamkozijnen en deuropeningen.

Spray één keer per dag met 6 doses spray gedurende minimaal één maand of totdat de kat het gebied met de kop begint te markeren. Ter ondersteuning kun je in de omgeving de Feliway Classic verdamper in het stopcontact plaatsen. Dit helpt je kat om zich op zijn gemak te voelen en vermindert ongewenst gedrag veroorzaakt door angst zoals plassen buiten de kattenbak. Bovendien zal het zorgen dat hij stopt met krabben en zich verstoppen.

Feliway is volkomen veilig voor mens en kat - het is geur- en kleurloos.

Eigenschappen Feliway Classic Spray

 • Maakt autoritten en bezoeken aan de dierenarts minder stressvol
 • Zorgt dat markeerplekken in huis waar de kat sproeit of krabt handig en doelgericht kunnen worden aangepakt
 • Zorgt voor een goede relatie met je kat door thuis een liefdevolle omgeving te creëren
 • Veilig en niet-verdovend voor de kat
 • Klinisch bewezen, gebruikt en aanbevolen door dierenartsen

Hoe gebruik ik Feliway Classic Spray?

 • Thuis: Spray dagelijks 8 spraytjes om de kans op opnieuw sproeien en krabben te verminderen 
 • Onderweg: Spray 8 spraytjes Feliway Classic Spray in de reismand van jouw kat tijdens korte autoritten of als je naar de dierenarts gaat.
 • Tijdens lange autoritten: spray indien nodig elke 4-5 uur opnieuw
 • Wacht 15 minuten voordat je de kat in de buurt van het gesprayde gebied laat komen

Waarschuwing 

 • Gebruik Feliway spray nooit direct op de kat
 • Gebruik Feliway spray niet in de reismand terwijl de kat erin zit
 • Gebruik Feliway spray niet op de krabpaal, de kat zal er niet meer aan willen krabben

Feliway

Feliway producten worden aanbevolen door dierenartsen. Ze zijn medicijnvrij en het is klinisch bewezen dat ze helpen om allerlei ongewenst gedrag bij katten te verlichten. FELIWAY CLASSIC geeft 'geluksboodschappen' door de natuurlijke geruststellende signalen (feromonen) van katten na te bootsen, zodat katten zich thuis rustig en op hun gemak voelen. Dit product blijkt bij 90% van de katten het krabben, sproeien en verstoppen te verminderen, en veel eigenaren zien al binnen zeven dagen resultaat.

Productspecificaties

Artikelnummer
7106
EAN
3411112133000
Afmetingen
9 x 4 x 4
Artikel
Feliway Classic Spray

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken