0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Feliway Classic Navulling - 1 Flacon of 3 Pack van 48 ml - Antistress voor katten - Aanbevolen door dierenartsen

Productomschrijving
Eén flacon Feliway Classic gaat gemiddeld 30 dagen mee. Gebruik elke maand een Feliway Classic navulling om opnieuw een veilige en vertrouwde omgeving te creëren voor jouw kat. Maak gebruik van de verwijderbare sticker op elke Feliway Classic flacon als herinnering voor wanneer de navulling moet worden vervangen.  Let op: Je moet in het bezit z...

Eén flacon Feliway Classic gaat gemiddeld 30 dagen mee. Gebruik elke maand een Feliway Classic navulling om opnieuw een veilige en vertrouwde omgeving te creëren voor jouw kat. Maak gebruik van de verwijderbare sticker op elke Feliway Classic flacon als herinnering voor wanneer de navulling moet worden vervangen. 

Let op: Je moet in het bezit zijn van de Feliway Classic verdamper om dit product te kunnen gebruiken. Heb je geen verdamper? Kies dan voor de Feliway Classic Startset

 

Waarom Feliway Classic?

Plast jouw kat geregeld buiten de kattenbak, krabt hij aan je meubels en tapijt of verstopt hij zich? Dit gedrag kan worden veroorzaakt door angst en onrust. Feliway producten worden aanbevolen door dierenartsen. Ze zijn medicijnvrij en het is klinisch bewezen dat ze helpen om allerlei ongewenst gedrag bij katten te verlichten. Feliway Classic geeft 'geluksboodschappen' door de natuurlijke geruststellende signalen (feromonen) van katten na te bootsen, zodat katten zich thuis rustig en op hun gemak voelen.

Katten zijn zeer gevoelig voor veranderingen, dus als je veranderingen in huis verwacht zoals een verhuizing, renovatie, verbouwing, nieuwe huisdieren of nieuwe gezinsleden is Feliway zeer effectief om te zorgen dat je katten rustig blijven en zich zonder ongewenst gedrag aan de veranderingen kunnen aanpassen.

Feliway Classic blijkt bij 90% van de katten het krabben, sproeien en verstoppen te verminderen, en veel kattenbaasjes zien al binnen zeven dagen resultaat.

Productspecificaties

Artikelnummer
7105
EAN
3411112169634
Afmetingen
13 x 5 x 5
Artikel
Feliway Classic Navulling

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken