0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Outward Hound Snuffelmat - Fast Food Fun - Hondenpuzzel ontwikkeld door Nina Ottosson - Voor mentale en fysieke uitdaging bij honden

Productomschrijving
De Outward Hound & Nina Ottosson Activity Matz voor honden zijn leuk, makkelijk schoon te maken, en perfect voor zowel mentale als fysieke uitdaging. De Fast Food Fun activiteitenmat in de vorm van een kleurrijk hot dog menu wordt geleverd met optionele sluitingen om de uitdaging steeds wat moeilijker te kunnen maken! Zodra je hond de snacks o...

De Outward Hound & Nina Ottosson Activity Matz voor honden zijn leuk, makkelijk schoon te maken, en perfect voor zowel mentale als fysieke uitdaging. De Fast Food Fun activiteitenmat in de vorm van een kleurrijk hot dog menu wordt geleverd met optionele sluitingen om de uitdaging steeds wat moeilijker te kunnen maken!

Zodra je hond de snacks of brokjes uit het pluche materiaal heeft gesnuffeld, verhoog je de uitdaging door brokjes in de zakjes te verstoppen en ze extra te verbergen. Voor een nog grotere uitdaging verstop je de brokjes onder de klittenbandsluitingen. De Fast Food Fun snuffelmat kan na gebruik gemakkelijk worden opgevouwen en compact worden opgeborgen. 

Voordelen van het Fast Food Fun snuffelkleed:

  • Houdt je hond bezig: met drie fysieke en mentale uitdagingen
  • Vermindert destructief gedrag: bestrijdt verveling door training en uitdaging
  • Drie manieren om te spelen: verhoog de uitdaging door meer verborgen traktatiezakjes en sluitingen te gebruiken
  • Anti-slip & waterbestendige onderzijde
  • Afmetingen 55 x 36 cm
  • Verkrijgbaar in 2 designs: Fast Food Fun en Garden Game

Niet geschikt voor slopers

Dit is een activiteitenmat, geen kauwspeelgoed. Laat geen speelgoed achter bij huisdieren zonder toezicht. Heeft je hond de neiging om speelgoed te slopen? Kies dan een ander, meer geschikt speeltje. Wij raden de Hurley of Rumpus van West Paw aan, of de Bam-Bones Plus T-grip.

Bekijk de video om te zien hoe leuk en leerzaam deze snuffelmat is voor jouw hond.

Speel volgens de regels - veiligheid en verzorging

Wanneer je een speeltje kiest, zorg er dan voor dat je een geschikte maat/stijl/niveau voor jouw hond kiest. Geen enkel hondenspeelgoed of spel is onverwoestbaar. Houd altijd goed toezicht op je hond, leer je hond hoe het speelgoed werkt. Laat de hond niet alleen met een traktatiespel/speelgoed, laat de hond niet kauwen op het spel/speelgoed of stukken ervan. Inspecteer regelmatig op beschadigingen en verwijder het speelgoed indien het kapot is, of indien onderdelen losraken, aangezien ernstig letsel het gevolg kan zijn. Dit speelgoed is alleen voor honden en is geen kinderspeelgoed. Wanneer het leeg is, opbergen tot het volgende gebruik onder toezicht.

Productspecificaties

Artikelnummer
7018
EAN
700603693462
Afmetingen
4 x 55 x 36
Merk
Outward Hound & Nina Ottosson

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken