Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Dog with a Mission - Hondenriem Sand - Maat S/L

Dog with a Mission - Hondenriem Sand - Maat  S/L Vergroten Dog with a Mission - Hondenriem Sand - Maat  S/L Vergroten Dog with a Mission - Hondenriem Sand - Maat  S/L Vergroten

Max’s Shop

Dog with a Mission - Hondenriem Sand - Maat S/L

Maak je keuze

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Sand: De opvallende hondenriem voor kleinere hondjes

Deze opvallende, lichtbruine hondenlijn van Dog with a Missionis een echte eyecatcher! De riem is gemaakt van stevig polyester touw waardoor hij tegen een stootje kan. Door de karakteristieke Dog with a Mission look match je de riem moeiteloos met al andere halsbanden en tuigen van de lijn.

Ideale hondenlijn voor kleinere hondjes

De riem is afgewerkt met echt leer en aan iedere riem hangt een uniek bedeltje. Deze riem in maat small is door een breedte van slechts 1 cm geschikt voor kleinere hondjes tot 10 kg. De large heeft een breedte van 1,4 cm en is geschikt voor grotere honden. Beide riemen zijn even lang (155 cm) en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Meer over Dog With A Mission

Jouw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, lange wandelingen en natuurlijk een mooie halsband en riem. Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

Dog with a Mission gunt alle honden en andere dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Op dit moment doneert Dog with a Mission een maandelijks bedrag aan Stichting Kunuku Kakelvers en aan Stichting Wings for Animals, een initiatief van vier KLM stewardessen. 

Suggesties van Max