Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Paw in Hand Verhoogde Dubbele Voerbak – Roestvrijstaal - Antislip - Geschikt voor Katten en Kleine tot Middelgrote honden - Zwart of Wit

Paw in Hand Verhoogde Dubbele Voerbak – Roestvrijstaal - Antislip - Geschikt voor Katten en Kleine tot Middelgrote honden - Zwart of Wit Vergroten Paw in Hand Verhoogde Dubbele Voerbak – Roestvrijstaal - Antislip - Geschikt voor Katten en Kleine tot Middelgrote honden - Zwart of Wit Vergroten Paw in Hand Verhoogde Dubbele Voerbak – Roestvrijstaal - Antislip - Geschikt voor Katten en Kleine tot Middelgrote honden - Zwart of Wit Vergroten Paw in Hand Verhoogde Dubbele Voerbak – Roestvrijstaal - Antislip - Geschikt voor Katten en Kleine tot Middelgrote honden - Zwart of Wit Vergroten Paw in Hand Verhoogde Dubbele Voerbak – Roestvrijstaal - Antislip - Geschikt voor Katten en Kleine tot Middelgrote honden - Zwart of Wit Vergroten

Max’s Shop

Paw in Hand Verhoogde Dubbele Voerbak – Roestvrijstaal - Antislip - Geschikt voor Katten en Kleine tot Middelgrote honden - Zwart of Wit

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Maak kennis met de Paw in Hand Pet Bowls Set - de ultieme voederstation voor onze harige vrienden! Deze dubbele honden/katten voerbak van roestvrij staal is een must-have voor baasjes die hun huisdier een comfortabele en handige voedingservaring willen bieden.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zijn deze kommen duurzaam, roestbestendig en gemakkelijk schoon te maken. De antislipbodem zorgt ervoor dat de kommen op hun plaats blijven, waardoor morsen en rommel tijdens de maaltijd worden verminderd.

Deze set is perfect voor katten maar ook voor kleine als middelgrote honden. De twee kommen zijn perfect van formaat om de juiste hoeveelheid voedsel voor jouw huisdier te bevatten. Plus, de kommen zijn afneembaar, waardoor het gemakkelijk is om ze schoon te maken en bij te vullen.

Voordelen van een verhoogde voerbak

Katten en honden kunnen baat hebben bij het gebruik van verhoogde voerbakken om verschillende redenen. Ten eerste kan het eten uit een verhoogde voerbak de spijsvertering van je huisdier verbeteren. Omdat het eten en drinken in een rechtopstaande positie wordt geconsumeerd, kan dit helpen om het slikken en de spijsvertering gemakkelijker en gezonder te maken. Hierdoor wordt het risico op braaksel of verstikking verminderd.

Een verhoogde voerbak kan de nek- en rugspanning verminderen bij huisdieren die anders naar beneden moeten buigen om te eten of drinken. Dit kan vooral handig zijn voor oudere huisdieren of huisdieren met artritis of andere gezondheidsproblemen.

Daarnaast kan een verhoogde voerbak helpen om het eten netjes en georganiseerd te houden. Dit kan voorkomen dat er rommel rondom de voerbakken ontstaat door het morsen met voedsel.

Kortom, als je op zoek bent naar manieren om de gezondheid en het comfort van je huisdier te verbeteren, dan kan deze verhoogde voerbak van Paw in Hand een goede optie zijn om te overwegen.

Eigenschappen Paw in Hand Pet Bowls Set

 • Set van 2 roestvrijstalen kommen van hoge kwaliteit, die ontworpen zijn voor kleine puppy's  tot middelgrote honden en katten.
 • Kommen zijn vaatwasser bestendig
 • De verhoogde rand voorkomt dat etensresten op de vloer terechtkomen.
 • De antislip rubberen voetjes zorgen dat de voerbak stabiel blijft staan.
 • De kommen zijn uitneembaar, het is gemakkelijk om ze uit de verhoging te draaien om te wassen en schoon te houden.
 • Diameter van de voerbakjes 14 cm
 • Afmetingen voederstation 36,6 x 17,5 x 11 cm

Suggesties van Max