0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

PetSafe Drinkwell® vervangende koolstoffilters voor de Current Pet Fountain - 4 pack

Productomschrijving
PetSafe Drinkwell® vervangende koolstoffilters voor de Current Pet Fountain. Drinkwell® vervangingsfilters houden het water voor jouw huisdier vers en schoon. Elk filter bevat een dubbel laags polyester filter wat haren en andere veuligheid opvangt. Terwijl het houtskool de nare smaak en geur uit het water filters. Filters helpen de levensduur v...

PetSafe Drinkwell® vervangende koolstoffilters voor de Current Pet Fountain. Drinkwell® vervangingsfilters houden het water voor jouw huisdier vers en schoon. Elk filter bevat een dubbel laags polyester filter wat haren en andere veuligheid opvangt. Terwijl het houtskool de nare smaak en geur uit het water filters. Filters helpen de levensduur van de fontein en pomp te vervangen daarom adviseren wij deze om de 2 tot 4 weken te vervangen. Filters zijn geschikt voor de Drinkwell® Current fonteinen.

Productspecificaties

Artikelnummer
5059
SKU
RF6C-INTL-19
EAN
729849162105

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken