Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml

Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml Vergroten Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml Vergroten Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml Vergroten Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml Vergroten Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml Vergroten Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml Vergroten Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml Vergroten Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml Vergroten Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml Vergroten Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml Vergroten

Max’s Shop

Dogslife Paws & Nose Balm - Verzorgende balsem voor honden - Voor Poten en Neus - Verhelpt jeuk, kloven en beschadigingen - Inhoud 60 ml

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Balsem voor neuzen en hondenpootjes

De DogsLife Paw & Nose Balm is professioneel getest om jeukende poten te verzachten en droge, gebarsten neuzen te genezen.

Met de hond de natuur in is een heerlijke bezigheid voor jullie allebei, maar al dat lopen en snuffelen kan pijnlijke gevolgen hebben. Voor je het weet, heeft je hond een gebarsten neus of schaafwondjes.

DogsLife Paw & Nose Balm wordt door vele baasjes zeer gewaardeerd om zijn uitstekende resultaten op gebarsten en droge huid. Of het nu gaat om gebarsten neuzen door te veel snuffelen of natuurlijk voorkomende schaafwonden aan hondenpootjes. Wij denken dat dit de beste poot- en neusbalsem is voor honden!

Een droge en gebarsten huid op de neus of voetzolen kan oncomfortabel en zelfs pijnlijk zijn voor je hond. Ook als je trouwe viervoeter zijn snuit veel begraaft of overmatig aan zijn poten likt, kan het tijd zijn om DogsLife Paw & Nose Balm te gaan gebruiken. De DogsLife Balm is professioneel getest om jeukende poten te verzachten en droge, gebarsten neuzen te genezen. Voor je het weet is de gevoelige huid van je hond weer zo zacht als babybilletjes!

De formule van de DogsLife Paw & Nose Balm is schimmelwerend en samengesteld met natuurlijke ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat het zacht is voor de gevoelige huid en veilig om in te slikken. Want we weten allemaal dat zodra je de balsem aanbrengt, die lange nieuwsgierige tong niet ver weg zal zijn.

Voordelen van DogsLife Paw & Nose Balm

 • Kalmeert jeukende poten en geneest droge, gebarsten neuzen
 • Stopt likken aan poten
 • Schimmelwerend
 • Veilig om in te slikken
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Ongeparfumeerd en irritatie-vrij
 • Inhoud 60ml

Gebruiksaanwijzing DogsLife Paw & Nose Balm

Het verzachten van de gevoeligheid van de gebarsten of droge huid van jouw hond is zo simpel als 1-2-3. Volg onderstaande instructies voor het aanbrengen van de balsem voor hondenneuzen en -poten en je hond kan in een mum van tijd weer buiten rondscharrelen.

 1. Draai de deksel open en geef het de trouwe snuffeltest (doen we allemaal, maak je geen zorgen)
 2. Breng de balsem zachtjes aan op de neus, de voetzool of een ander aangetast gebied.
 3. Voor een optimale bescherming wrijf je de balsem 1-2 keer per dag op de aangetaste plekken. De pootjes van jouw pup zullen binnen de kortste keren weer perfect zijn.

Als je de pijn wilt verzachten van meer gerichte problemen zoals huidallergieën bij honden, kijk dan eens naar de DogsLife jeuk verlichtende balsem. Er is een zalf voor elke kwaal.

DogsLife

Het assortiment hondenverzorgingsproducten van DogsLife is geproduceerd door hondenliefhebbers voor hondenliefhebbers. Zij selecteren uitsluitend de beste ingrediënten en materialen voor praktische en oplossingsgerichte producten, om je hond gelukkig te maken. Met de verzorgingsproducten van DogsLife ben je zeker het leukste baasje!

Barcode Artikel
5060629630212 DogsLife Paw & Nose Balm

Suggesties van Max