0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

DogsLife Itch Relief Skin Balm - Verzorgende balsem voor honden - Tegen jeuk - 100% veilig en effectief bij plaatselijke jeuk en beschadiging van de huid - 60 ml

Productomschrijving
DogsLife Itch Relief Skin Balm helpt jeukende plekken te verzachten en te verlichten, geneest en beschermt de beschadigde huid en bestrijdt de symptomen van allergieën. Het is ideaal voor het incidentele plekje of als extra ondersteuning bij de therapie van je hond. Honden kunnen last hebben van jeukende plekken of een beschadigde huid, incidente...

DogsLife Itch Relief Skin Balm helpt jeukende plekken te verzachten en te verlichten, geneest en beschermt de beschadigde huid en bestrijdt de symptomen van allergieën. Het is ideaal voor het incidentele plekje of als extra ondersteuning bij de therapie van je hond.

Honden kunnen last hebben van jeukende plekken of een beschadigde huid, incidenteel of meer chronisch als symptomen van een allergie of ziekte. De Itch Relief Skin Balm van DogsLife helpt de jeukende plekken bij jouw hond te verzachten. De balsem helpt de wondjes genezen en voorkomt verdere beschadiging van de huid. 

Veilige huidverzorging voor de hond

DogsLife Itch Relief Skin Balm is een natuurlijke vochtinbrenger voor de hondenhuid. De mix van kamille en lavendel biedt schimmelwerende, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. De Itch Relief Skin Balm helpt de huid van je hond te herstellen en is veilig om in te slikken, dus geen zorgen als je hond van de aangebrachte balsem likt.

Eigenschappen Itch Relief Skin Balm

  • Beschermt, geneest en kalmeert de beschadigde huid
  • Natuurlijke vochtinbrenger
  • Met kamille & lavendel
  • Veilig om in te nemen
  • Inhoud 60 ml

Gebruiksaanwijzing

Breng de jeukverlichtende balsem dun aan op het aangetaste gebied. De ondersteuning van de beschadigde huid van de hond zal vanaf dan starten. De balsem kan gebruikt worden als onderdeel van de dagelijkse routine om een gezonde huidlaag te vormen.

DogsLife

Het assortiment hondenverzorgingsproducten van DogsLife is geproduceerd door hondenliefhebbers voor hondenliefhebbers. Zij selecteren uitsluitend de beste ingrediënten en materialen voor praktische en oplossingsgerichte producten, om je hond gelukkig te maken. Met de verzorgingsproducten van DogsLife ben je zeker het leukste baasje!

Productspecificaties

Artikelnummer
7016
EAN
5060629630366
Artikel
Itch Relief Skin Balm
Merk
DogsLife

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
  • 5 / 5
    Gepost door: EJ van Houwelingen op 3 Februari 2023

    Goed product voor huidproblemen
    Zorgt er voor dat de geïrriteerde huid rustig wordt en kan herstellen
    Diverse malen ...

    Goed product voor huidproblemen Zorgt er voor dat de geïrriteerde huid rustig wordt en kan herstellen Diverse malen per dag smeren

    • +Werkt goed voor o.a lichte kapot kapot gelikte huid
    • -Crème is best hard en pakt niet zo makkelijk uit de pot
Schrijf je eigen review