Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

DogsLife Itch Relief Skin Balm - Verzorgende balsem voor honden - Tegen jeuk - 100% veilig en effectief bij plaatselijke jeuk en beschadiging van de huid - 60 ml

DogsLife Itch Relief Skin Balm - Verzorgende balsem voor honden - Tegen jeuk - 100% veilig en effectief bij plaatselijke jeuk en beschadiging van de huid - 60 ml Vergroten DogsLife Itch Relief Skin Balm - Verzorgende balsem voor honden - Tegen jeuk - 100% veilig en effectief bij plaatselijke jeuk en beschadiging van de huid - 60 ml Vergroten DogsLife Itch Relief Skin Balm - Verzorgende balsem voor honden - Tegen jeuk - 100% veilig en effectief bij plaatselijke jeuk en beschadiging van de huid - 60 ml Vergroten DogsLife Itch Relief Skin Balm - Verzorgende balsem voor honden - Tegen jeuk - 100% veilig en effectief bij plaatselijke jeuk en beschadiging van de huid - 60 ml Vergroten DogsLife Itch Relief Skin Balm - Verzorgende balsem voor honden - Tegen jeuk - 100% veilig en effectief bij plaatselijke jeuk en beschadiging van de huid - 60 ml Vergroten DogsLife Itch Relief Skin Balm - Verzorgende balsem voor honden - Tegen jeuk - 100% veilig en effectief bij plaatselijke jeuk en beschadiging van de huid - 60 ml Vergroten DogsLife Itch Relief Skin Balm - Verzorgende balsem voor honden - Tegen jeuk - 100% veilig en effectief bij plaatselijke jeuk en beschadiging van de huid - 60 ml Vergroten

Max’s Shop

DogsLife Itch Relief Skin Balm - Verzorgende balsem voor honden - Tegen jeuk - 100% veilig en effectief bij plaatselijke jeuk en beschadiging van de huid - 60 ml

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

DogsLife verzachtende balsem tegen jeuk

DogsLife Itch Relief Skin Balm helpt jeukende plekken te verzachten en te verlichten, geneest en beschermt de beschadigde huid en bestrijdt de symptomen van allergieën. Het is ideaal voor het incidentele plekje of als extra ondersteuning bij de therapie van je hond.

Honden kunnen last hebben van jeukende plekken of een beschadigde huid, incidenteel of meer chronisch als symptomen van een allergie of ziekte. De Itch Relief Skin Balm van DogsLife helpt de jeukende plekken bij jouw hond te verzachten. De balsem helpt de wondjes genezen en voorkomt verdere beschadiging van de huid. 

Veilige huidverzorging voor de hond

DogsLife Itch Relief Skin Balm is een natuurlijke vochtinbrenger voor de hondenhuid. De mix van kamille en lavendel biedt schimmelwerende, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. De Itch Relief Skin Balm helpt de huid van je hond te herstellen en is veilig om in te slikken, dus geen zorgen als je hond van de aangebrachte balsem likt.

Eigenschappen Itch Relief Skin Balm

 • Beschermt, geneest en kalmeert de beschadigde huid
 • Natuurlijke vochtinbrenger
 • Met kamille & lavendel
 • Veilig om in te nemen
 • Inhoud 60 ml

Gebruiksaanwijzing

Breng de jeukverlichtende balsem dun aan op het aangetaste gebied. De ondersteuning van de beschadigde huid van de hond zal vanaf dan starten. De balsem kan gebruikt worden als onderdeel van de dagelijkse routine om een gezonde huidlaag te vormen.

DogsLife

Het assortiment hondenverzorgingsproducten van DogsLife is geproduceerd door hondenliefhebbers voor hondenliefhebbers. Zij selecteren uitsluitend de beste ingrediënten en materialen voor praktische en oplossingsgerichte producten, om je hond gelukkig te maken. Met de verzorgingsproducten van DogsLife ben je zeker het leukste baasje!

Barcode Artikel
5060629630366 DogsLife Itch Relief Skin Balm

Suggesties van Max